Human Design Vodiči
HED Akademije

Human Design vodiči HED Akademije ovdje su da vas iskustveno vode kroz vaš eksperiment sa Human Design-om: bilo kroz prvo tumačenje vaše Human Design karte ili kroz naknadne integracijske sesije ili coaching, a tu su i druge tehnike kojima se dodatno koriste kako bi vas vodili do vaših darova i talenata.


Svrha Vodiča jest da vas vode na najbolji način do utjelovljenja vaše Esencije – vašeg jedinstvenog potencijala, darova, genijalnosti i ujedno i vaše svrhe, odnosno, posla kojeg ste došli raditi (utjeloviti) za Kozmičku Cjelinu kroz vašu Human Design kartu.

OSNIVAČ AKADEMIJE

Marina Bitorajac

Trenutno nedostupna

OSNIVAČ AKADEMIJE

Dean Bitorajac

Trenutno nedostupan

OSNIVAČ AKADEMIJE

Dean Bitorajac

Trenutno nedostupan

Upoznajte vodiče

Svi vodiči educirani su u HED Akademiji i posvećeni su razumijevanju jedinstvenih kozmičkih nacrta koji vode svakog od nas, te spajaju ovo duboko znanje sa proživljenim iskustvom. Ovdje su da Vas podrže povezivanju sa svojim pravim Ja.
Vodiči su nadahnuti željom za osnaživanjem svake osobe i predani osnaženju suštine svake osobe kao cjelovite, bogate i sposobne. U svakom dizajnu ima ljepote, i savršenstva, a misija HED vodiča jest pomoći vam da ih živite.

Prijavi se na Newsletter
Loading
Scroll to Top