Human Design

Svatko je rođen sa jedinstvenim i specifičnim potencijalima i energetskom strukturom koji čine osobni energetski dizajn: Human Design.

Human Design ili Ljudski Energetski Dizajn je osobna energetska karta bazirana na trenutku kreacije, odnosno, datuma, vremena i mjesta rođenja osobe. Položaj planeta i njihov međusoban odnos u trenutku rođenja predstavlja Energetski Dizajn jedinstven za tu osobu.

Energetski Dizajn računa se za trenutak i mjesto rođenja jer po sistemu sinkroniciteta, sve što je nastalo u određenom trenutku ima kvalitete tog trenutka, a novorođenče po rođenju započinje živjeti svoj individualni Energetski Dizajn u skladu sa cijelim Univerzumom. Kako gore, tako dolje.

Planete, zvijezde, svjetlost, struja, najsitnije čestice u atomu – svi se ravnaju po istim Univerzalnim zakonima. Svi su sastavljeni od iste Energije: Kreativne Energije Univerzalnog Polja.

Energetski pristup tumačenju čovjekovog dizajna je jedini holistički pristup jer obuhvaća fundamentalnu kreativnu silu u svima nama: Energiju.

Energetski pristup inkorporira sve aspekte života: od zdravstvenih, financijskih, ljubavnih, poslovnih, obiteljskih.

Energetski pristup „dijagnosticiranju“ osobnih blokada je ultimativni pristup, bez obzira o kakvim se simptomima radilo.

Bez obzira kakvih problema imate – uzrok je uvijek isti: blokada određenog energetskog toka u tijelu zbog neautentičnosti, odnosno nepoznavanja i nepoštivanja svojeg jedinstvenog Energetskog Dizajna.

Na taj način inkorporira sve aspekte života: od zdravstvenih, financijskih, ljubavnih, poslovnih, obiteljskih.

Energetski pristup „dijagnosticiranju“ osobnih blokada je ultimativni pristup, bez obzira o kakvim se simptomima radilo.

Uzrok je uvijek isti: blokada određenog energetskog toka u tijelu. Bez obzira kakvih problema imate – uzrok je uvijek isti: blokirana energija zbog neautentičnosti, odnosno nepoznavanja i nepoštivanja samog sebe.

Human Design pokazuje mapu energetskog tijeka kroz naše tijelo: nacrt kako funkcioniramo unutar sebe i prema vani u svijet, te kako blokiramo slobodni tijek energije.

Human Design sadrži sve informacije potrebne da otkrijemo ključne aspekte svoje prave prirode i počnemo živjeti u skladu sa njima na ispunjavajući način.

Kako funkcionira Human Design?

Poznavanje svojeg Energetskog Dizajna omogućava promjenu načina na koji privlačimo obilje, ljude i situacije u naš život.

Sve manifestacije proizlaze iz naše osnovne energije, odnosno, našeg stanja postojanja koje je trenutna vibracija energija. Ako ne znamo kako funkcionira naša energija, ne znamo je niti optimalno koristiti u našim životnim iskustvima.

Mi smo rođeni kao kreatori ali moramo naučiti kako koristiti svoju jedinstvenu energiju, a ne kopirati druge. Kako da manifestiramo životna iskustva koja želimo ako ne poznajemo kako naša kreatorska energija teče kroz naš osobni, jedinstveni Energetski Dizajn?

Energetski Dizajn koristi se Energetskom Astrologijom i Human Design sistemom za tumačenje jedinstvene mape energetskog tijeka kroz naše tijelo. To je jedinstveni nacrt kako funkcioniramo unutar sebe i prema vani u svijet. Pokazuje gdje i kako blokiramo slobodni tijek energije, zbog čega ne iskorištavamo svoje pune potencijale.

Što pokazuje vaša osobna Human Design karta ?

Human Design Karta otkriva koji je naš jedinstveni dizajn – tko mi zaista jesmo i kako biti svoj.

N
Pokazuje koja je uloga koju smo došli igrati u ovom životu i time lakše donošenje bitnih životnih odluka u vezi karijere, odnosa i života generalno.

N

Pokazuje koji je naš autentičan izražaj, naš osobni stil učenja i kako najlakše učimo.

N

Pokazuje kako se povezujemo s drugim ljudima, te kako se odigravaju privlačnost i konflikti s drugima u našem životu i sa kojom svrhom.

N

Pokazuje kako se povezujemo s drugim ljudima, te kako se odigravaju privlačnost i konflikti s drugima u našem životu i sa kojom svrhom.

N

Pokazuje koji su nam darovi i svrha, što nas motivira i kako donositi odluke u poravnanju sa svojim prirodnim Dizajnom kako bi kreirali slobodni tijek energije u svojem životu.

N

Pokazuje koje lekcije i darove smo dizajnirani primiti za majstoriranje svoje energije.

N

Pokazuje kako biti svoj i navigirati kroz konstantno mijenjajući svijet.

N

Razumijevanje Dizajna drugih bliskih ljudi (poput obitelji, partnera, prijatelja, suradnika) omogućuje prepoznavanje njihove istinske prirode i kako i zašto se povezujemo, te kako poštovati sebe i druge u odnosima. 

N

Poznavanje Human Dizajna svoje djece omogućava nam kreiranje najboljeg okruženja za osnaživanje njihovog autentičnog rasta.

N

Poznavanje svojeg Dizajna omogućava promjenu načina na koji privlačimo obilje, ljude i sve situacije u naš život. Sve manifestacije proizlaze iz naše osnovne energije, odnosno, našeg stanja postojanja koje je trenutna vibracija energija. Ako ne znamo kako funkcionira naša energija, ne znamo je niti optimalno koristiti u našim životnim iskustvima. Mi smo rođeni kao kreatori, ali moramo naučiti kako koristiti svoju jedinstvenu energiju, a ne kopirati druge.

Četiri tipa dizajna

Sve počinje sa Energetskim tipom. Četiri Energetska Tipa su: Manifestator, Generator, Projektor i Reflektor.

 

Da biste saznali koji ste Tip, provjerite (besplatno) ovdje.

Manifestator

 

Generator

 

Projektor

 

Reflektor

 

Pogledajte video prezentaciju “Uvod u Human Design” koja daje uvid u osnovne pojmove vezane uz revolucionarni, holistički sistem tumačenja ljudske energije – Human Design.

Vrste konzultacija pronađite ovdje.

Za više detalja molimo vas da nas kontaktirate.