Dobro došli na
Human Energy Design stranicu

Ovdje ćete naći novi koncept mapiranja vašeg
jedinstvenog energetskog funkcioniranja i Put do vaše Esencije!

◇ Marina & Dean Bitorajac ◇

HED Akademija služi univerzalnoj svijesti o Jednosti. U svojoj srži je partnerstvo dvoje ljudi – Marine i Deana koji su prepoznali svoju svrhu, radost i inspiraciju u dijeljenju znanja, iskustava i podrške sa svima koji rezoniraju sa Human Design sistemom, GK i nedualnim učenjima. HED Akademija postoji kao platforma, mreža i siguran temelj za sve Prijatelje Kozmičke Stvarnosti koji rezoniraju sa Istinom i na Putu su Buđenja.

Ovdje ćete naći našu Izjavu o Suverenitetu i Pozivnicu na Slobodu. To je pozivnica Vama na život kao proces rasta i svjedočenja čuda koje jeste.

Marina i Dean su iskusili vrijednost istinskog povezivanja sa drugima i dijeljenja ljubavi prema istraživanju, buđenju svijesti i utjelovljivanju Ljubavi. Ovo jest Prijateljski Kozmos!

HED Akademija rodila se organski iz prepoznavanja i pozivnice da budemo podrška i izvor teoretskog i praktičnog znanja i iskustava sa područja Human Design sistema, ali i astrologije, Gene Keys, I Ching-a, ne-dualnih učenja.

HED Akademija organizira Putovanje u Vašu Esenciju (škola Human Design sistema), tu je i Marinina knjiga Peti Element, a na YouTube kanalu Marina Bitorajac – Human Energy Design možete pronaći mnoštvo videa snimljenih samo za vaše prepoznavanje svoje prave Esencije. Volite Se!

 

Naš cilj je osnaživanje pojedinaca kroz Human Design
koji daje praktično vodstvo i usmjeravanje ka osobnoj slobodi
i ispunjavajućem životu. Zato smo kreirali Human Energy Design.
– MARINA I DEAN

U vremenima Velike Transformacije, Vi, kao i svatko drugi, prolazite kroz intenzivan proces osobne promjene. Budi se naša prava priroda, a stari načini funkcioniranja više jednostavno ne vrijede. Niste sami, i ne morate više lutati.

Pozvani ste da ga pronađete i skinete slojeve blokada sa blještavog dijamanta vašeg Istinskog Ja. Vrijeme za to je sada.

Procesom deprogramiranja (dekondicioniranja) uz pomoć Human Design sistema korak po korak možete doći do svojeg prirodnog, slobodnog stanja. Možete prestati mučiti se biti ono što niste i početi uživati u plodovima onoga što već jeste.

Vi već imate sve što trebate da budete u skladu sa Kozmičkom Harmonijom. To je vaše prirodno stanje, ali smo svi tijekom djetinjstva bili podvrgnuti programiranju od kojeg je posljedica (iluzorni) gubitak vlastite istine, autoriteta i osjećaja urođene vrijednosti.

Sada je vrijeme da povratite svoju pravu prirodu! Sada je vrijeme za skidanje blokada harmoničnom tijeku energije kroz vaše biće! U tu svrhu je uložen cijeli naš rad: davanje informacija o Kozmičkim Zakonima i Istinama, te pružanje podrške i osnaženja u praćenju vaše Unutarnje Istine, življenju vašeg unutarnjeg autoriteta, te ispunjenju svrhe koju ste došli sa radošću živjeti.

Ne trebamo se boriti, patiti i preživljavati. To vrijeme je iza nas. Mi smo ovdje da se vratiti u tijek sa Harmonijom Kozmosa. Ovo je Prijateljski Kozmos!

Lakoća, harmonija, mir, obilje i ispunjenost u svim aspektima života mogu biti vaše prirodno stanje, jer i jesu.

Vi već imate sve što trebate da budete u skladu sa Kozmičkom Harmonijom.
Ovdje ste da se probudite za svoju pravu prirodu.
Pozvani ste da utjelovite svoje jedinstvene darove!

Marina Bitorajac

Marina je energetski vodič, autor, istraživač, astrolog,
te prvi analitičar i učitelj Human Design sistema u Hrvatskoj.

Marina vodi ljude korak po korak do njihove autentičnosti i unutarnje istine.

www.marinabitorajac.com

Marina je autor je Ljudskog Energetskog Dizajna, suvremenog holističkog koncepta tumačenja ljudske energije, te je osnivač Human Energy Design Akademije i škole Human Design sistema. Autorica je knjige Peti Element.

Po Human Design sistemu je Alpha Projektor, 2/4 profil, Self-Projected.

Već godinama tumači astrološke natalne i Human Design energetske mape ljudima te ih usmjerava ka pronalasku vlastite, jedinstvene verzije sreće i ispunjenja. Vodi Human Design Akademiju i dijeli na YouTube kanalu Marina Bitorajac – Human Energy Design inovativne uvide iz perspektive Human Design-a, astrologije i buđenja svijesti koji mogu pomoći da povežemo naša osobna iskustva transformacije sa kolektivnim globalnim energetskim ciklusima i kretanjima kolektivnih evolutivnih energija.

Ovo je mutativni svijet, a svatko od nas ima svoju jedinstvenu ulogu za odigrati u transformaciji globalne svijesti. Marina je ovdje da Vas empatično ali sigurno vodi da se povežete sa svojom božanstvenošću, i to u vašem svakodnevnom životu, kroz vaše odnose, obitelj, zajednicu i posao.

Vjerujem da je svatko obdaren posebnim talentima i misijom. Ovdje sam da vam pomognem da ih utjelovite.

Živimo u posebno uzbudljivim vremenima buđenja ljudske svijesti kada je potrebno početi živjeti u skladu sa svojim autentičnim Ja. Cjelina Vas treba da slavite svoju Jedinstvenost!

Po Human Designu sam Projektor – što me čini energetskim vodičem. Moja je posebna svrha čitanje energije, te sagledavanje šire slike kako koristiti i usmjeravati energiju. U potpunosti sam istražila i mistični i poslovni svijet, a rezultat su koncepti Human Energy Design i Energetska Astrologija (više na www.marinabitorajac.com).

Dugogodišnje čitanje astroloških i energetskih mapa klijentima iz različitih dijelova svijeta pokazalo mi je da svi tragamo za samim sobom. Vjerujem da smo sa Ljudskim Energetskim Dizajnom i Akademjiom napokon došli do vrlo vrijednog alata za pronalazak svojeg Istinskog Ja za kojim tragamo cijeli život. Marinin rad namijenjen je onima koji žele živjeti svoju najvišu svrhu i smisao. Za one koji žele više od života. Za one koji se žele sjetiti tko su zapravo i ispuniti svoju svrhu. Za one koji žele OTVORITI SVOJE DREVNE OČI i služiti Cjelini kroz svoje urođene darove koji čekaju da ih oslobodimo ispod slojeva programa o nedovoljnosti i nezasluživanju. U tu svrhu – edukacije i podrške u procesu transformacije (deprogramiranja),osnovana je Human Energy Design Akademiju – mjesto gdje možete završiti školu i započeti svoj proces transformacije (eksperiment) kroz Human Design sistem. Mjesto gdje možete biti zaista autentični VI.

Vrhunac Marininog rada i sinteze je knjiga Peti Element koja je kanalizirana za sve Prijatelje koji su na Putu.

Putovanje je Pobjeda!

Marinin rad možete pratiti na njezinoj osobnoj web stranici:

www.marinabitorajac.com

Dean Bitorajac

Dean je mistik, učitelj i heretik.

Danas je Dean posvećen življenju sa svrhom, pomaganju drugima na njihovom putu buđenja, te podizanju razine svijesti čovječanstva.

Po Human Design-u, Dean je emotivni Manifestatorski Generator, 5/1 profil. Davno je deklarirao sebi i Kozmosu da želi saznati Istinu o svojoj pravoj prirodi. Na tom putu morao je ostaviti iza sebe stare paradigme i uvjerenja o sebi i prirodi Kozmičke Stvarnosti. Mnoga učenja imala su utjecaj na njega, posebno Gnostička učenja, Budizam, Tečaj Čuda, ali najpraktičniji sistem je Human Design, koji danas Dean podučava praktično u sklopu Human Design Akademije.

Dean je majstor praktičnih savjeta za utjelovljenje svojeg dizajna. U potpunosti je posvećen pomaganju drugima kako da se ponovno spoje sa neizmjernom inteligencijom tijela i Srca. Odabir puta traženja Istine najbolja je odluka koju je ikada donijeo, i njegov život se od tada promijenio na načine koje nije mogao niti zamisliti. Sa Marinom vodi Human Energy Design Akademiju i praktično pomaže svima koji su spremni spojiti se sa većom inteligencijom od uma.

Praktični je mentor Srednjeg Puta kroz majstoriranje i uzemljavanje – osvještavanje emotivnih valova i time utjelovljivanja emotivne inteligencije. Deanov inkarnacijski križ opisuje put mističnog heretika koji će vam, kao agent Kozmosa, ako ga „slučajno“ sretnete, promijeniti smjer života.

“Svatko je rođen sa jedinstvenom melodijom koju dodaje simfoniji Života, ali je sviramo po krivim notama kada živimo isključivo kroz um. Onog trenutka kada se počnemo usklađivati ​​s vlastitom prirodom putem življenja u skladu sa svojim dizajnom, odnosno, onog trenutka kada dopustimo svom tijelu da živi svoj život bez otpora, započinjemo duboki proces uklanjanja svega što nismo. Nešto u nama se doslovce promijeni  – stanice u našem DNK počinju vibrirati na svojoj prirodnoj frekvenciji, kao da smo se restartali, osvježili iznutra i nešto je napokon sjelo na svoje mjesto. Vratili smo se Kući, nismo više stranci niti u tijelu, niti u svijetu. To je svrha života i jedini posao kojeg imamo.

Moja je svrha da vas praktično i direktno podsjetim na vašu pravu prirodu, bez okolišanja i sa dubokom empatijom i suosjećanjem. Stoga je moja služba dvojaka: kao katalizator držim alkemijski prostora za spajanje sa frekvencijom svoje prave prirode i istovremeno sam Prijatelj na zajedničkom Putu. Kroz svoje Putovanje buđenja u doba Velike Transformacije, naučio sam da jednom kada otvorimo Srce i dotaknemo svoju Esenciju, sve se promijeni. Počnemo živjeti u čudesnom svijetu, i oporavimo se od svjetovnog života lišenog čuda i uz pomoć Human Design sistema osnažujemo se biti onaj koji zaista jesmo – svjesno ljudsko biće u službi Življenja svoje jedinstvenost. Nudimo svoje snove Kozmosu, otvaramo ograničavajuće oklope starih uvjerenja i pozivamo naprijed kreativnu silu u nama koja donosi neočekivana čuda i rast. Ispunjavamo svoju svrhu!

Putovanje je Pobjeda!

Svrha HED Akademije jest da vas vodi na najbolji način do utjelovljenja vaše Esencije – vašeg jedinstvenog potencijala, darova, genijalnosti i ujedno i vaše svrhe, odnosno, posla kojeg ste došli raditi (utjeloviti) za Kozmičku Cjelinu. To zovemo i buđenje za vašu pravu prirodu.
– HUMAN ENERGY DESIGN

Što radimo?

Čitanje Human Design karte

Čitamo vašu Human Design kartu: vašu jedinstvenu svetu geometriju za kreiranje vaše stvarnosti – mapu za Putovanje i vašu Svrhu!

Human Design Transformacijska Škola

Human Design škola je za one koji žele praktično živjeti svoju jedinstvenost – osloboditi svoje talente i svjedočiti život kao proces rasta i čuda!

Naša je misija osvještenost svakog bića o svojem punom potencijalu i buđenje za neograničene mogućnosti autentičnog kreiranja.

Marina & Dean
– HUMAN ENERGY DESIGN –

Sva pitanja možete nam postaviti putem emaila

ili popunjavanjem forme.

    Scroll to Top