O nama

Dobrodošli na Human Energy Design stranicu.

Niste slučajno ovdje. Ovdje ćete naći novi koncept mapiranja jedinstvenog energetskog funkcioniranja svakog čovjeka.

Prvi donosioci Human Design sistema na ove prostore su Marina Bitorajac i Dean Bitorajac. Marina i Dean su pioniri na polju razumijevanja ljudske energije.

 

{

Naš cilj je osnaživanje pojedinaca kroz Human Design koji daje praktično vodstvo i usmjeravanje ka osobnoj slobodi i ispunjavajućem životu. Zato smo kreirali Human Energy Design.

– MARINA I DEAN

Vi već imate sve što trebate da budete u skladu sa Kozmičkom Harmonijom. 

U vremenima Velike Transformacije, i vi, kao i svatko drugi, prolazite kroz intenzivan proces osobne promjene. Budi se naša prava priroda, a stari načini funkcioniranja više jednostavno ne vrijede. Niste sami, i ne morate više lutati. Pozvani ste da ga pronađete i skinete slojeve blokada sa blještavog dijamanta vašeg Istinskog Ja. Vrijeme za to je sada.

Procesom deprogramiranja (dekondicioniranja) uz pomoć Human Design sistema korak po korak možete doći do svojeg prirodnog, slobodnog stanja. Možete prestati mučiti se biti ono što niste i početi uživati u plodovima onoga što već jeste.

Mi smo ovdje da se probudimo za svoju pravu prirodu.

Vi već imate sve što trebate da budete u skladu sa Kozmičkom Harmonijom. To je vaše prirodno stanje, ali smo svi tijekom djetinjstva bili podvrgnuti programiranju od kojeg je posljedica (iluzorni) gubitak vlastite istine, autoriteta i osjećaja urođene vrijednosti. Sada je vrijeme da povratite svoju pravu prirodu! Sada je vrijeme za skidanje blokada harmoničnom tijeku energije kroz vaše biće! U tu svrhu je uložen cijeli naš rad: davanje informacija o Kozmičkim Zakonima i Istinama, te pružanje podrške i osnaženja u praćenju vaše Unutarnje Istine, življenju vašeg unutarnjeg autoriteta, te ispunjenju svrhe koju ste došli sa radošću živjeti.

Ne trebamo se boriti, patiti i preživljavati. To vrijeme je iza nas. Mi smo ovdje da se vratiti u tijek sa Harmonijom Kozmosa. Ovo je prijateljski Kozmos. Lakoća, harmonija, mir, obilje i ispunjenost u svim aspektima života mogu biti vaše prirodno stanje, jer i jesu.

 

Više o Marini

Marina je energetski vodič, autor, istraživač, astrolog, te prvi analitičar i učitelj Human Design sistema u Hrvatskoj.


www.marinabitorajac.com

Marina je autor je Ljudskog Energetskog Dizajna, suvremenog holističkog koncepta tumačenja ljudske energije, te je osnivač Human Energy Design Akademije i škole Human Design sistema. Autorica je knjige Peti Element

Već godinama tumači astrološke natalne i Human Design energetske mape ljudima te ih usmjerava ka pronalasku vlastite, jedinstvene verzije sreće i ispunjenja. Vodi Human Design Akademiju i dijeli na YouTube kanalu Marina Bitorajac – Human Energy Design inovativne uvide iz perspektive Human Design-a, astrologije i buđenja svijesti koji mogu pomoći da povežemo naša osobna iskustva transformacije sa kolektivnim globalnim energetskim ciklusima i kretanjima kolektivnih evolutivnih energija. Ovo je mutativni svijet, a svatko od nas ima svoju jedinstvenu ulogu za odigrati u transformaciji globalne svijesti. Human Design pomaže nam da se spojimo sa svojom svrhom.

Marina vodi ljude korak po korak do njihove autentičnosti i unutarnje istine

Marina o sebi

Vjerujem da je svatko obdaren posebnim talentima i misijom. Dok smo na zemlji, vjerujem da je naš zadatak otkriti ih. Živimo u posebno uzbudljivim vremenima buđenja ljudske svijesti kada je potrebno početi živjeti u skladu sa svojim autentičnim Ja.

Po Human Designu sam Projektor – što me čini energetskim vodičem. Moja je posebna svrha čitanje energije, te sagledavanje šire slike kako koristiti i usmjeravati energiju. U potpunosti sam istražila i mistični i poslovni svijet, a rezultat su koncepti Human Energy Design i Energetska Astrologija (više na www.marinabitorajac.com).

Dugogodišnje čitanje astroloških i energetskih mapa klijentima iz različitih dijelova svijeta pokazalo mi je da svi tragamo za samim sobom. Vjerujem da smo sa Ljudskim Energetskim Dizajnom i Akademjiom napokon došli do vrlo vrijednog alata za pronalazak svojeg Istinskog Ja za kojim tragamo cijeli život. Marinin rad namijenjen je onima koji žele živjeti svoju najvišu svrhu i smisao. Za one koji žele više od života. Za one koji se žele sjetiti tko su zapravo i ispuniti svoju svrhu. Za one koji žele OTVORITI SVOJE DREVNE OČI i služiti Cjelini kroz svoje urođene darove koji čekaju da ih oslobodimo ispod slojeva programa o nedovoljnosti i nezasluživanju. U tu svrhu – edukacije i podrške u procesu transformacije (deprogramiranja),osnovana je Human Energy Design Akademiju – mjesto gdje možete završiti školu i započeti svoj proces transformacije (eksperiment) kroz Human Design sistem. Mjesto gdje možete biti zaista autentični VI.

Marinin rad možete pratiti na njezinoj osobnoj web stranici:

www.marinabitorajac.com

Više o Deanu

Dean je istražitelj, učitelj i energetski vodič.

Dean je majstor praktičnih savjeta za utjelovljenje svojeg dizajna. Davno deklarirao sebi i Kozmosu da želi saznati Istinu. Na to ga je potakao sam Kozmos koji mu je na Put stavio tešku prometnu nesreću zbog koje mu je rečeno da če trpjeti bolove doživotno. Ovaj zavjet doveo ga je do prevladavanja boli, a sve njegove tegobe su se povukle. Na tom putu morao je ostaviti iza sebe stare paradigme i uvjerenja o sebi i prirodi Kozmičke Stvarnosti. Danas je Dean potpuno zdrav i bez bolova, te podučava druge kako da se ponovno spoje sa neizmjernom inteligencijom tijela i srca. Odabir puta traženja Istine najbolja je odluka koju je ikada donijeo, i njegov život se od tada promijenio na načine koje nije mogao niti zamisliti. Sa Marinom održava radionice na temu svjesnih partnerskih odnosa, vodi Human Energy Design Akademiju i praktično pomaže svima koji su spremni spojiti se sa većom inteligencijom od uma – sa Kozmičkom inteligencijom koja je u našim tijelima.

Danas je Dean posvećen življenju sa svrhom, pomaganju drugima na njihovom putu buđenja, te podizanju razine svijesti čovječanstva.

Dean o sebi

Vjerujem da je upravljanje osobnom energijom u obliku življenja svojeg dizajna na dnevnoj razini preduvjet zdravog, ispunjenog, obilnog i zdravog života. Svi imamo iste probleme, bili stari ili mladi, bogati ili siromašni, jer svi problemi (emotivni, zdravstveni, financijski) imaju isti uzrok: blokirana kreativna energija zbog uma koji je programiran. Moje učenje organski se razvilo, iskustveno i intuitivno, te istraživanjem različitih drevnih i modernih energetskih vještina unapređenja kvalitete života, a Human Design je savršeno praktičan i jednostavan alat za oslobađanje uma posla za koji nije dizajniran, a to je kontrola tijela i života.Onog trenutka kada se počnemo usklađivati ​​s vlastitom prirodom putem življenja u skladu sa svojim dizajnom – onog trenutka kada dopustimo svom tijelu da živi svoj život bez otpora, započinjemo duboki proces uklanjanja svega što nismo. Nešto u nama se doslovce promijeni  – stanice u našem DNK počinju vibrirati na svojoj prirodnoj frekvenciji, kao da smo se restartali, osvježili iznutra i nešto je napokon sjelo na svoje mjesto. 


Što radimo?

Čitanje Human Design karte

Čitamo vašu Human Design kartu: osobnu energetsku mapu koje se nalazi ispod površine a služi kao mapa za kreiranje vaše osobne realnosti.

Human Design Coaching

Dajemo konkretne alate za upravljanje vlastitom energijom kroz program Human Design Coaching. Program je kreiran posebno za vaš jedinstveni Dizajn.

Human Design Akademija

Human Design škola je za ljude koji žele naučiti kako praktično, svakodnevno živjeti svoj jedinstveni dizajn. Radi se o iznimno TRANSFORMATIVNOJ školi nakon koje nećete biti isti – biti ćete više AUTENTIČNI VI!

{

Naša je misija osvještenost svakog bića o svojem punom potencijalu.”

– HUMAN ENERGY DESIGN

Sve vrste konzultacija pronađite ovdje. Za više detalja molimo vas da nas kontaktirate.