O nama

Dobrodošli na Human Energy Design stranicu.

Niste slučajno ovdje. Ovdje ćete naći novi koncept mapiranja jedinstvenog energetskog funkcioniranja svakog čovjeka.

Prvi donosioci Human Design sistema na ove prostore su Marina Bitorajac i Dean Bitorajac. Marina i Dean su pioniri na polju razumijevanja ljudske energije.

 

{

Naš cilj je osnaživanje pojedinaca kroz Human Design koji daje praktično vodstvo i usmjeravanje ka osobnoj slobodi i ispunjavajućem životu. Zato smo kreirali Human Energy Design.

– MARINA I DEAN

– Vjerujemo da je svatko moćan kreator.

Svi smo dio Polja Univerzalne Svijesti koje daje život svemu što postoji u našem materijalnom Univerzumu. Svi imamo na raspolaganju Univerzalnu Kreativnu Energiju koja teče iz tog Polja, ali moramo naučiti kako je koristiti u skladu sa našim jedinstvenim Energetskim Dizajnom.

Zbog toga što ne znamo koristiti svoje moći i Kreativnu Energiju iz Polja, mislimo da nismo moćni. Vjerujemo u iluziju naše slabosti. Preživljavamo u svijetu obilja.

Vjerujemo da smo svi mnogo više od onoga što mislimo da jesmo.

Vjerujemo u drugačije razmišljanje, izazivanje statusa quo, osobnu moć svakoga od nas, slobodu izražavanja, ispunjenje i inspiriranu akciju.

Mi smo ovdje da vidimo vaš jedinstveni Ljudski Energetski Dizajn – tko vi zaista JESTE.

Želimo stvoriti novi svijet.

Radimo sa ljudima koji vjeruju u isto.

Više o Marini

Marina je Energetski Vodič, autor, istraživač, astrolog, te prvi analitičar i učitelj Human Design sistema u Hrvatskoj. 

www.marinabitorajac.com

Marina je nakon osobne transformacije svijesti shvatila je da je nužna energetska reforma – kako osobna, tako i kolektivna. Otvorila je drevne oči koje vide svijest iza svega pojavnoga, i počela se baviti energy coachingom kako bi dijelila svoja znanja i iskustvo s drugima koji žele postati svjesni kreatori svojeg životnog iskustva.

Autor je Ljudskog Energetskog Dizajna, suvremenog holističkog koncepta tumačenja ljudske energije.

Već godinama tumači astrološke natalne i energetske mape ljudima te ih usmjerava ka pronalasku vlastite, jedinstvene verzije sreće i ispunjenja.

Marina vodi ljude korak po korak do njihove autentičnosti i unutarnje istine

Marina o sebi

Vjerujem da je svatko obdaren posebnim talentima i misijom. Dok smo na zemlji, vjerujem da je naš zadatak otkriti ih. Živimo u posebno uzbudljivim vremenima buđenja ljudske svijesti kada je potrebno početi živjeti u skladu sa svojim autentičnim Ja.

Po Human Designu sam Projektor – što me čini energetskim vodičem. Moja je posebna svrha čitanje energije, te sagledavanje šire slike kako koristiti i usmjeravati energiju. U potpunosti sam istražila i mistični i poslovni svijet, a rezultat su koncepti Human Energy Design i Energetska Astrologija (više na www.marinabitorajac.com).

Dugogodišnje čitanje astroloških i energetskih mapa klijentima iz različitih dijelova svijeta pokazalo mi je da svi tragamo za samim sobom. Vjerujem da smo sa Ljudskim Energetskim Dizajnom i coachingom baziranom na osobnoj energetici napokon došli do vrlo vrijednog alata za pronalazak svojeg Pravog Ja za kojim tragamo cijeli život.

Marinin rad možete pratiti na njezinoj osobnoj web stranici:

www.marinabitorajac.com

Više o Deanu

Dean je istražitelj, predavač i energetski vodič.

U ranoj mladosti doživio je tešku prometnu nesreću u kojoj je zadobio teške ozljede nakon čega su mu liječnici rekli da će trpiti bolove cijeli život. Nije se pomirio sa tom dijagnozom već je krenuo putem energetske medicine – moći vlastitog uma kako bi se samoiscjelio. Tada je deklarirao sebi i Univerzumu da želi saznati Istinu. Ovaj zavjet doveo ga je do prevladavanja boli, a sve njegove tegobe su se povukle. Na tom putu morao je ostaviti iza sebe stare paradigme i uvjerenja o sebi i prirodi realnosti. Danas je Dean potpuno zdrav i bez bolova, te podučava druge kako da koriste svoju energiju svjesno za kreiranje svojeg životnog iskustva. Odabir puta traženja Istine najbolja je odluka koju je ikada donijeo, i njegov život se od tada promijenio na načine koje nije mogao niti zamisliti. Sa Marinom održava radionice na temu svjesnih partnerskih odnosa.

Danas je Dean posvećen življenju sa svrhom, pomaganju drugima na njihovom putu buđenja, te podizanju razine svijesti čovječanstva.

Dean o sebi

Vjerujem da je upravljanje osobnom energijom na dnevnoj razini preduvjet zdravog, ispunjenog, obilnog i zdravog života. Radi se o majstoriranju tijeka kreativne energije kroz naše tijelo, um i emocije.  Svi imamo isti problem, bili stari ili mladi, bogati ili siromašni, jer svi problemi (emotivni, zdravstveni, financijski) imaju isti uzrok: blokirana kreativna energija koja se koristi za preživljavanje umjesto kreiranje. Moje učenje organski se razvilo, iskustveno i intuitivno, te istraživanjem različitih drevnih i modernih energetskih vještina unapređenja kvalitete života. Izlazak iz preživljavanja i osobne drame jest u pravilnom fokusu naših misli i emocija, odnosno, vještini upravljanja svojom energijom. Naš Životni Put je otkriti svoje osobne moći i biti autentičan.

Što radimo?

Čitanje Human Design karte

Čitamo vašu Human Design kartu: osobnu energetsku mapu koje se nalazi ispod površine a služi kao mapa za kreiranje vaše osobne realnosti.

Human Design Coaching

Dajemo konkretne alate za upravljanje vlastitom energijom kroz program Human Design Coaching. Program je kreiran posebno za vaš jedinstveni Dizajn.
{

Naša je misija osvještenost svakog bića o svojem punom potencijalu.”

– HUMAN ENERGY DESIGN

Sve vrste konzultacija pronađite ovdje. Za više detalja molimo vas da nas kontaktirate.