UNUTARNJI AUTORITETI

ZA DONOŠENJE ODLUKA

Biti svoj – živjeti svoj jedinstveni dizajn podrazumijeva ispravno donošenje odluka. U ovom kursu naučiti ćete se spojiti praktično sa svojim Unutarnjim Autoritetom za donošenje odluka. Naš Unutarnji Autoritet je naš urođeni sustav za ispravno donošenje odluka, za spajanje sa Unutarnjom Istinom. To je jezik tijela kojim se ono služi da komunicira što je za nas ispravno a što nije. Možemo reći da je to naš unutarnji kompas ili GPS. To je naša slobodna volja koja se izražava kroz odgovor iz tijela.

Svih naših 9 energetskih centara komuniciraju s nama, i otvoreni i definirani. Razlika je u tome što naš Autoritet nosi poruku onoga što jesmo, odnosno ono što je naša definicija u našem BodyGraph-u. Zato, kad donosimo odluke trebamo obraćati pažnju na poruke koje nam šalje naš Autoritet, jer on govori kroz ono što jesmo. Dok s druge strane, ako slušamo ono što govore naši otvoreni centri, vrata i kanali, tada ne slušamo naš Autoritet, već slušamo Not self, odnosno kondicioniranje iz okoline.

Kroz život se krećemo po svojoj ispravnoj putanji bez otpora samo onda kada ispravno donosimo odluke, a to znači da slušamo i pratimo svoj Autoritet jer jedino na taj način možemo biti autentični. Putanja po kojoj se krećemo je naša sveta geometrija, i da bismo se kretali što ispravnije na tom putu – autentično (što je ujedno i put najmanjeg otpora i našeg najvećeg zadovoljstva), odnosno da bismo bili ono što zaista jesmo (definicija u našem dizajnu), znači da moramo donositi odluke ispravno. Donošenje ispravnih odluka nam omogućavaju Strategija i Autoritet.

Donošenje autentičnih odluka zahtijeva poštivanje vašeg osobnog Autoriteta. Želite li pratiti svoje nepogrješivo unutarnje vodstvo?

SADRŽAJ KURSA

TEME OBUHVAĆENE KURSOM SU:

KURS UKLJUČUJE:

4 SNIMLJENA VIDEO PREDAVANJA:

PDF PREDAVANJA kao proširene, obuhvatnije verzije koje nadopunjuju video predavanja i/ili ilustracije svih video predavanja

NAČIN EDUKACIJE

  • DOBIJATE PRISTUP ONLINE PLATFORMI SA SVIM DIGITALNIM MATERIJALIMA U OBLIKU VIDEO PREDAVANJA, PDF SKRIPTI,
  • SVA PREDAVANJA SU OTVORENA ZA STALNO GLEDANJE, PRATITE VLASTITI TEMPO IZUČAVANJA  I MOŽETE IM SE VRAĆATI PO ŽELJI
  • SVI DIGITALNI MATERIJALI MOGU SE PREUZETI SA PLATFORME

ZAPOČNI KURS SADA!

Vrijednost: 99 €

Shopping Cart
Scroll to Top