12 PROFILA I 6 LINIJA HEKSAGRAMA

U sustavu Human Design, Profili pružaju još jedan sloj uvida u našu osobnost i način na koji komuniciramo sa svijetom. Vaš Human Design profil još je jedan važan dio razumijevanja vašeg jedinstvenog dizajna i otkrivanja tko ste. Vaš je profil tema kroz koju učite i sakupljate i dijelite iskustva i on osvjetljava kako ćete putovati svojim životnim putem. Svatko od nas nosi određeni kostim u ovom životu, odnosno igra jedinstvenu glavnu ulogu u mitologiji svojeg života. Ta uloga, sa svim detaljima kako, gdje, zašto i sa kime je igrate vidljiva je iz vašeg Profila i linija. 

Profili u Human Designu pružaju, pored našeg Tipa, Strategije i Autoriteta još jedan ključan i vrlo koristan sloj uvida u našu osobnost, tijelo i način na koji komuniciramo sa svijetom.

U ovom obuhvatnom kursu naučiti ćete sve što trebate znati o svojem Profilu i linijama koje ga čine, te se spojiti praktično sa svojom primarnom ulogom koju trebate igrati za Cjelinu.

Svaki Profil se sastoji od dvije linije, koje predstavljaju različite aspekte naše prirode: um (Personality) i tijelo (Design). Profile određuju linije našeg Personality i Design Sunca i Zemlje u BodyGraph-u. Profili se drugačije izražavaju s obzirom koji smo tip (Generator, Manifestatorski Generator, Manifestator, Projektor ili Reflektor), pa poznavanjem svojeg Profila dobivamo mnogo dublju sliku naše svrhe i kako je ispuniti.

Kroz Human Design otkrivamo arhetipske uloge profila osobnosti izvedene iz 6 linija heksagrama I’Ching-a. S ovim arhetipovima možemo otkriti koje smo uloge rođeni da živimo kao svoje jedinstveno ja. Kroz bogate arhetipove 12 profila otkrivaju se naše putanje u životu, od svakodnevne interakcije sa svijetom do jedne šire priče koja je naša životna misija i razlog utjelovljenja. Što nam postaje jasniji naš Profil, to nam je lakše ispunjavati svoju svrhu.

U ovom obuhvatnom kursu naučiti ćete sve o linijama i karakteristikama svih 6 linija Profila (Istražitelj, Pustinjak, Mučenik, Oportunist, Heretik ili Uzor) i 12 Profila, kako se spajate sa drugima, kako vaš Profil doživljava seksualnost, emotivnost, učenje iz životnih iskustava, ljubav, i još mnogo toga na što ćete imati duboke “a-ha”! momente.

Ovaj transformativni kurs ima potencijal promijeniti svaki aspekt vašeg života. Razumijevanjem svog profila Human Design i usklađivanjem s njim, aktivirat ćete nevjerojatne darove koje sadrži, utirući put obilju, harmončnim odnosima i generalnom prosperitetu.

Želite li otkriti kako ste dizajnirani da budete jedinstven lik na pozornici svog života i živite svoju svrhu?

SADRŽAJ KURSA

TEME OBUHVAĆENE KURSOM SU:

KURS UKLJUČUJE:

8 SNIMLJENIH VIDEO PREDAVANJA

PDF PREDAVANJA kao proširene, obuhvatnije verzije koje nadopunjuju video predavanja i/ili ilustracije svih video predavanja

NAČIN EDUKACIJE

  • DOBIJATE PRISTUP ONLINE PLATFORMI SA SVIM DIGITALNIM MATERIJALIMA U OBLIKU VIDEO PREDAVANJA, PDF SKRIPTI,
  • SVA PREDAVANJA SU OTVORENA ZA STALNO GLEDANJE, PRATITE VLASTITI TEMPO IZUČAVANJA  I MOŽETE IM SE VRAĆATI PO ŽELJI
  • SVI DIGITALNI MATERIJALI MOGU SE PREUZETI SA PLATFORME

Pogledajte besplatno jedno od predavanja iz kursa:

ZAPOČNI KURS SADA!

Vrijednost: 157 €

Shopping Cart
Scroll to Top