Izjava o suverenitetu
Pozivnica na slobodu

HUMAN ENERGY DESIGN (HED) osnovan je u svrhu službe ostvarivanja esencije i potencijala svake individue i prepoznavanja mira, suosjećanja i Ljubavi koji su utkani u srž svakog bića. Svrha HED Akademije je da pruža edukciju i podršku svima koji su na putovanju otkrivanja svoje prave prirode, te da prezentira učenja i transmisije Marine Bitorajac.

Marina je u službi:

Kozmičke Harmonije | Buđenja Svijesti | Emotivne Inteligencije Srca | Svjesnih Odnosa 
| Življenja svoje Jedinstvene Svrhe u Obilju i Radosti |  Mira | Slobode

💎 Pozvani ste da budete Svjedoci Čuda Života jer se jedino tako prisjećate svoje istinske Svrhe: ujedinjenja sa svom braćom i sestrama. Pozvani ste da počnete gledati na svijet iz percepcije svoje Nevinosti i Svetosti, i od tuda uvidite Nevinost i Svetost svih drugih i čitave Kreacije.

💎 Onaj koji služi ovoj Svrsi – služi Ljubavi, a Ljubav je jedino tkivo, podloga i smisao svega. Onaj koju svjedoči svetosti Života, neranjiv je jer ne brani svoj ego. Umjesto toga, vidi obilje Istine: ovo jest Prijateljski Kozmos! Ništa nije lakše prepoznati nego ovu Istinu – ona je očigledna, jasna i prirodna, inače ne bi bila uvijek dostupna svakome, a Kreacija nije pristrana i nije škrta.

💎 Prepoznajte svoje prirodne talente blagoslivljanja, zaštite i opraštanja drugima. Od vas se traži samo da uvidite kako je stanje Jednosti, Cjelovitosti i Milosti svega savršeno očigledno i prisutno u svemu, sada. Već jest.

💎 Svjedočite samo onome što vam Srce govori. Vaše svjedočenje toj Istini omogućava i drugima da je vide. Ne postoje stranci u Kozmičkoj Stvarnosti. Samo Prijatelji. Samo braća i sestre. Kad god nekoga sretnemo, to je prilika za Sveti Susret. Prilika da ga blagoslovimo, jer kako vidimo druge – vidimo Sebe. Ja jesam Ti.

💎 Bog je stavio u naše ruke i naša Srca Mir, da ga čuvamo, njegujemo i dijelimo! Kada se naša braća i sestre ponašaju ludo i napadaju, to je prilika da ih blagoslovimo i ne vidimo ih onakvima kakvi sebe vide: necjelovitima. Umjesto toga, svjedočenjem njihove urođene Nevinosti i Cjelovitosti, svjedočimo svoju nevinost i cjelovitost. Mi smo ti koji trebamo blagoslov, a drugi nam pružaju priliku da kroz njih, kroz suosjećanje i otvaranje Srca njima, dajemo isto sebi. Mi smo ti koji trebamo blagoslov koji drugi od nas traže, i primamo ga svaki puta kada umjesto napada odaberemo Mir i dajemo ga nesebično. U ovome nema izuzetaka!

💎 Suosjećanje je prirodna frekvencija ljudske aure. Isijava je naš urođeno čisti, nevini, blještavi DNK, i to stvara snažnu rezonancu u drugima. Ljubav i Suosjećanje su jedina aroma Života, u svemu su, zauvijek. Opraštanje je iscjeljenje iluzije o zlu i odvojenosti. Ništa ne može prijetiti onome što je Stvarno, a zlo ne postoji.

💎 Ovo je naša Deklaracija Neovisnosti od kolektivne igre odvojenosti: „Ja Jesam i imam Sve, i moja Istina koristi se samo za blagoslov i zaštitu drugih, stoga ne može biti u krivu jer nikada ne napada. Ja sam Suvereno Biće, ja utjelovljujem zajedništvo, jedinstvo, mir, ljubav, suosjećanje, i ne napadam nikoga, u skladu sa Prirodnim Zakonima Prijateljskog Kozmosa – naše zajedničke Esencije.”

💎 Slobodna volja je neotuđiva i prirođena svakom živom Čovjeku koji je Suvereno Biće, zagarantirana i prepoznata u svim ikada ispisanim ili neispisanim zakonima, te mora, kao univerzalni princip, biti poštovana. Sloboda je moja ultimativna priroda i vrijednost, a moja jedina misija je izražavanje Univerzalne Svijesti kroz moje Srce.

💎 Slobodan je onaj koji je svjestan svojeg istinskog porijekla i svoje prave prirode. Moja Suverena Slobodna Volja ne traži ičije dopuštenje, pristanak ili blagoslov, već samo obavještava druge svojoj suverenoj namjeri, potpuno transparentno, u Miru, Neutralnosti i Ljubavi, poštujući Princip Dobre Volje i dobrosusjedskih odnosa. Moja sloboda izražava se kroz moje tijelo, Dušu i Svijest kao božanskog izdanka. Čovjek koji je svjestan svoje prave, božanske prirode svjestan je svoje slobodne volje i ne mora tražiti ničije dopuštenje, pristanak ili blagoslov da uživa svoju slobodnu volju.

💎 Svatko je darovan od Stvoritelja darom suverene slobodne volje. Slobodna volja koristi se prema Prirodnom zakonu potpuno transparentno, u miru, dobroj volji, iz osjećaja Jednosti, Ljubavi i poštujući princip dobre namjere i ne kršenja tuđe slobodne volje, bez ograničavanja slobodne volje bilo kojeg drugog živog bića na zemlji. Takav čovjek je SUVEREN, Kralj svoje Unutarnjeg i Vanjskog Kraljevstva.“ Sve uvijek radi za zajedničko Dobro. Oni kojima je darovan Vid, imaju jedinu dužnost: opraštati jer je i njima oprošteno. Kroz njih Bog vidi svoju Kreaciju, koja je uvijek Savršena i Cjelovita. Ti i ja smo ta Kreacija. Ti i ja smo svjedoci Mira i Obilja jedne Stvarnosti. Ne možemo izgubiti.“

Pogledajte video

Marine Bitorajac
“POZIVNICA NA SLOBODU”
Scroll to Top