HUMAN DESIGN

Human Design daje alate kojima se miče otpor slobodnom tijeku
Kreativne Energije kroz naša tijela i kroz naš život

Svatko je rođen sa jedinstvenim i specifičnim potencijalima i energetskom strukturom koji čine osobni energetski dizajn: Human Design.

Human Design ili Ljudski Energetski Dizajn je osobna energetska karta bazirana na trenutku kreacije, odnosno, datuma, vremena i mjesta rođenja osobe. Položaj planeta i njihov međusoban odnos u trenutku rođenja predstavlja Energetski Dizajn jedinstven za tu osobu.

Energetski Dizajn računa se za trenutak i mjesto rođenja jer po sistemu sinkroniciteta, sve što je nastalo u određenom trenutku ima kvalitete tog trenutka, a novorođenče po rođenju započinje živjeti svoj individualni Energetski Dizajn u skladu sa cijelim Univerzumom. Kako gore, tako dolje.

Planete, zvijezde, svjetlost, struja, najsitnije čestice u atomu – svi se ravnaju po istim Univerzalnim zakonima. Svi su sastavljeni od iste Energije: Kreativne Energije Univerzalnog Polja.

Na taj način inkorporira sve aspekte života: od zdravstvenih, financijskih, ljubavnih, poslovnih, obiteljskih.

Human Design daje alate kojima se miče otpor slobodnom tijeku Kreativne Energije kroz naša tijela i kroz naš život.

Energetski pristup inkorporira sve aspekte života: od zdravstvenih, financijskih, ljubavnih, poslovnih, obiteljskih.

Energetski pristup „dijagnosticiranju“ osobnih blokada je ultimativni pristup, bez obzira o kakvim se simptomima radilo.

Bez obzira kakvih problema imate – uzrok je uvijek isti: blokada određenog energetskog toka u tijelu zbog neautentičnosti, odnosno nepoznavanja i nepoštivanja svojeg jedinstvenog Energetskog Dizajna.

Na taj način inkorporira sve aspekte života: od zdravstvenih, financijskih, ljubavnih, poslovnih, obiteljskih.

Energetski pristup „dijagnosticiranju“ osobnih blokada je ultimativni pristup, bez obzira o kakvim se simptomima radilo.

Uzrok je uvijek isti: blokada određenog energetskog toka u tijelu. Bez obzira kakvih problema imate – uzrok je uvijek isti: blokirana energija zbog neautentičnosti, odnosno nepoznavanja i nepoštivanja samog sebe.

Human Design pokazuje mapu energetskog tijeka kroz naše tijelo: nacrt kako funkcioniramo unutar sebe i prema vani u svijet, te kako blokiramo slobodni tijek energije.

Human Design sadrži sve informacije
potrebne da otkrijemo ključne aspekte svoje prave prirode
i počnemo živjeti u skladu sa njima na ispunjavajući način.

Kako funkcionira Human Design?

Poznavanje svojeg Energetskog Dizajna omogućava promjenu načina na koji privlačimo obilje, ljude i situacije u naš život. Sve manifestacije proizlaze iz naše osnovne energije, odnosno, našeg stanja postojanja koje je trenutna vibracija energija. Ako ne znamo kako funkcionira naša energija, ne znamo je niti optimalno koristiti u našim životnim iskustvima. Mi smo rođeni kao kreatori ali moramo naučiti kako koristiti svoju jedinstvenu energiju, a ne kopirati druge. Kako da manifestiramo životna iskustva koja želimo ako ne poznajemo kako naša kreatorska energija teče kroz naš osobni, jedinstveni Energetski Dizajn?

Energetski Dizajn koristi se Energetskom Astrologijom i Human Design sistemom za tumačenje jedinstvene mape energetskog tijeka kroz naše tijelo. To je jedinstveni nacrt kako funkcioniramo unutar sebe i prema vani u svijet. Pokazuje gdje i kako blokiramo slobodni tijek energije, zbog čega ne iskorištavamo svoje pune potencijale.

Human Design Karta otkriva koji je naš jedinstveni dizajn – tko mi zaista jesmo i kako biti svoj.

Scroll to Top