O Human Designu

Human Design ili Ljudski Energetski Dizajn je osobna energetska karta bazirana na trenutku kreacije, odnosno, datuma, vremena i mjesta rođenja osobe. Položaj planeta i njihov međusoban odnos u trenutku rođenja predstavlja Energetski Dizajn jedinstven za tu osobu.

Energetski Dizajn računa se za trenutak i mjesto rođenja jer po sistemu sinkroniciteta, sve što je nastalo u određenom trenutku ima kvalitete tog trenutka, a novorođenče po rođenju započinje živjeti svoj individualni Energetski Dizajn u skladu sa cijelim Univerzumom.
Kako gore, tako dolje.

Planete, zvijezde, svjetlost, struja, najsitnije čestice u atomu – svi se ravnaju po istim Univerzalnim zakonima. Svi su sastavljeni od iste Energije: Kreativne Energije Univerzalnog Polja.

Human Design daje alate kojima se miče otpor slobodnom tijeku Kreativne Energije kroz naša tijela i kroz naš život.
Svatko je rođen sa jedinstvenim i specifičnim potencijalima i energetskom strukturom koji čine osobni energetski dizajn:
Human Design.

Energetski pristup inkorporira sve aspekte života: od zdravstvenih, financijskih, ljubavnih, poslovnih, obiteljskih.

Energetski pristup „dijagnosticiranju“ osobnih blokada je ultimativni pristup, bez obzira o kakvim se simptomima radilo.

Bez obzira kakvih problema imate – uzrok je uvijek isti: blokada određenog energetskog toka u tijelu zbog neautentičnosti, odnosno nepoznavanja i nepoštivanja svojeg jedinstvenog Energetskog Dizajna.

Human Design pokazuje mapu energetskog tijeka kroz naše tijelo: nacrt kako funkcioniramo unutar sebe i prema vani u svijet, te kako blokiramo slobodni tijek energije. 

Na taj način inkorporira sve aspekte života: od zdravstvenih, financijskih, ljubavnih, poslovnih, obiteljskih.

Human Design sadrži sve informacije potrebne da otkrijemo ključne aspekte svoje prave prirode i počnemo živjeti u skladu sa njima na ispunjavajući način.

Kako funkcionira Human Design?

Poznavanje svojeg Energetskog Dizajna omogućava promjenu načina na koji privlačimo obilje, ljude i situacije u naš život.

Sve manifestacije proizlaze iz naše osnovne energije, odnosno, našeg stanja postojanja koje je trenutna vibracija energija. Ako ne znamo kako funkcionira naša energija, ne znamo je niti optimalno koristiti u našim životnim iskustvima.

Mi smo rođeni kao kreatori ali moramo naučiti kako koristiti svoju jedinstvenu energiju, a ne kopirati druge. Kako da manifestiramo životna iskustva koja želimo ako ne poznajemo kako naša kreatorska energija teče kroz naš osobni, jedinstveni Energetski Dizajn?

Svatko od nas ima darove koji su kodirani u našem DNK.
Koji su vaši?

Što pokazuje vaša osobna Human Design karta?

Karta Human Design-a je mandala koja je vizualna prezentacija naše jedinstvene energetike u svim poljima Života.

Četiri tipa dizajna

Sve počinje sa Energetskim tipom. Četiri Energetska Tipa su: Manifestator, Generator, Projektor i Reflektor.
MANIFESTATOR
GENERATOR
PROJEKTOR
REFLEKTOR

Pogledajte video

“Uvod u Human Design” koji daje uvid u osnovne pojmove vezane uz revolucionarni, holistički sistem tumačenja ljudske energije – Human Design.
Prijavi se na Newsletter
Loading
Scroll to Top