HUMAN DESIGN COACHING

Program dizajniran za osposobljavanje
vještinom upravljanja vlastitom energijom

Human Design Coaching

Human Design Coaching je program za osobnu promjenu koji spaja ljude sa njihovim osobnim, jedinstvenim Dizajnom kako bi počeli živjeti svoje pune potencijale.

To podrazumijeva razotkrivanje i transformaciju podsvjesnih uvjerenja koja kreiraju našu percepciju realnosti. Svi mi mislimo za svoja uvjerenja da su jedina istina, i samim time ako su jedina istina mislimo da su fiksna i da se ne mogu promijeniti.

Međutim, radi se samo o uvjerenjima koje smo putem pokupili u prvih sedam godina života tijekom kojih smo bili programirani od strane roditelja, kulture i društva. Većina tih uvjerenja bazirana je na strahu, oskudici i uvjetovanoj ljubavi.

Razotkrivanje podsvjesnih ograničavajućih emocionalnih obrazaca je micanje blokada kojima sami sebi stojimo na putu od ostvarivanja svojih punih potencijala, odnosno, puštanju svoje životne energije da slobodno teče kroz nas.

Shvatili smo tijekom rada sa ljudima da svi imamo isti problem: unutarnje nezadovoljstvo. Razlog tome je što su sreća i zadovoljstvo svojim životom zapravo unutarnje stanje koje ne može biti istinski mjereno vanjskim materijalnim postignućima.

Osjećaj zadovoljstva ovisi o nečijoj percepciji realnosti, a ne o količini vanjskog postignuća. Osjećaj zadovoljstvar ovisi o tome da li živimo u skladu sa svojim jedinstvenim Dizajnom ili ne. Drugim riječima, jesmo li autentični ili nismo.

Ako nismo autentični, nema slobodnog toka energije blokirani smo. Ispunjenje je stanje postojanja koje je dostupno tek onda kada počnemo živjeti u skladu sa svojim autentičnim, jedinstvenim načinom funkcioniranja: našim Ljudskim Energetskim Dizajnom (Human Designom).
Alati Human Design coaching programa pomažu vraćanju i oslobađanju svoje energije – svoje osobne kreativne moći.

Alati Human Design Coaching programa pomažu
vraćanju i oslobađanju svoje energije
– svoje osobne kreativne moći.

Alati Human Design Coaching programa

Human Design Sistem

Jedinstvena holistička mapa – karta Human Dizajna otkriva koji je naš jedinstveni dizajn: tko mi zaista jesmo, koja je uloga koju smo došli igrati u ovom životu, koji su nam darovi i svrha, što nas motivira i kako donositi odluke u poravnanju sa svojim prirodnim Energetskim Dizajnom kako bi kreirali slobodni tijek energije u svojem životu.

Sve je Energija i postoji samo Sadašnji Trenutak

Novi model realnosti kvantne fizike po kojemu je sve energija i sve je povezano. Naše stanje energije odašilje specifičan energetski signal koji određuje naše životno iskustvo. Sva naša moć nalazi se u Sadašnjem Trenutku.

Trokut Drame

Model socijalne interakcije u koji se koristi u psihologiji za rješavanje konflikata i oslobađanje od uloge žrtve, te svjesnije upravljanje vlastitom energijom putem osvještavanja nesvjesnih obrazaca u odnosima. Jednom kada upoznate uloge Spasitelja, Progonitelja i Žrtve koji igraju Trokut Drame, prepoznati ćete ga u sebi i drugima, a to znači: nema više bespotrebne drame!

Mindfulness meditacija

Drevna mudrost smirivanja uma obraćanjem pažnje na sadašnji trenutak. Studije su pokazale da su mindfulness meditacija i mindfulness vježbe izuzetno učinkovite u smanjivanju stresa, anksioznosti, brige, depresije, straha i razine hormona stresa koje uzrokuje „bori se ili bježi“ stanje preživljavanja.

Zdravo Procesiranje emocija

Tehnika oslobađanja blokirane energije u obliku emocija koje su uskladištene u tijelu zbog programiranja tijekom prvih sedam godina života. Vještina prepoznavanja i procesiranja vlastitih emocija je preduvjet za proces deprogramiranja od nezdravih uvjerenja o sebi i svijetu. Emocije su gorivo koje pokreće naš život. Blokirane emocije = blokirana Životna Energija.

Kidanje nezdravih energetskih veza

Tehnika oslobađanja blokirane energije u obliku nezdravih energetskih spona koje imamo sa ljudima iz našeg života, posebice bliskima. Kidanjem nezdravih energetskih veza sa postižemo cjelovitost kao ljudsko biće i rješavamo se stida, krivice i zamjeranja. Kidanje veza omogućuje nam da se počnemo oslanjati na vlastiti izvor sigurnosti i vrijednosti umjesto na nezdrava vezivanja. tada svi naši odnosi poprimaju zdrave obrasce.

Osvjetljavanje Sjenke

Proces integriranja vlastite sjenke je proces otkrivanja ljepote svojeg autentičnog bića. Sjenka sadrži sve naše potisnute dijelove. U sjenci leže uvjerenja: „Nisam dovoljno dobar. Ne vrijedim. Ne zaslužujem. Nemoguće me je voljeti. Nisam vrijedan svega što želim. Nešto sa mnom nije u redu.“ Integracijom svojih nevoljenih i neželjenih dijelova ponovno pronalazimo unutarnje jedinstvo sa kojim smo rođeni. Drugim riječima, pronalazimo svoje Pravo Ja koje sadrži svu našu osobnu i kreativnu moć.

Human Design coaching je program koji deprogramira vaše ograničene misli, emocije i uvjerenja o sebi i prirodi realnosti iz preživljavačkog u kreatorski način korištenja energije, i to postiže precizno u skladu sa vašim jedinstvenim Energetskim Dizajnom.

Za koga je
Human Design Coaching program?

Za svakoga tko je svjestan da je prvenstveno energetsko biće i da treba naučiti upravljati svojom životnom energijom kako bi upravljao svojim životnim iskustvom.

Sve konzultacije su skrojene prema Vašim potrebama.

Za više detalja molimo vas da nas kontaktirate.

    Scroll to Top