Human Design Coaching

Program dizajniran za osposobljavanje vještinom
upravljanja vlastitom energijom

Human Design Coaching

Human Design Coaching je program za osobnu promjenu koji spaja ljude sa njihovim osobnim, jedinstvenim Dizajnom kako bi počeli živjeti svoje pune potencijale.

To podrazumijeva razotkrivanje i transformaciju podsvjesnih uvjerenja koja kreiraju našu percepciju realnosti. Svi mi mislimo za svoja uvjerenja da su jedina istina, i samim time ako su jedina istina mislimo da su fiksna i da se ne mogu promijeniti.

Međutim, radi se samo o uvjerenjima koje smo putem pokupili u prvih sedam godina života tijekom kojih smo bili programirani od strane roditelja, kulture i društva. Većina tih uvjerenja bazirana je na strahu, oskudici i uvjetovanoj ljubavi.

abstract, art, color-2284082.jpg

Razotkrivanje podsvjesnih ograničavajućih emocionalnih obrazaca je micanje blokada kojima sami sebi stojimo na putu od ostvarivanja svojih punih potencijala, odnosno, puštanju svoje životne energije da slobodno teče kroz nas.

Shvatili smo tijekom rada sa ljudima da svi imamo isti problem: unutarnje nezadovoljstvo. Razlog tome je što su sreća i zadovoljstvo svojim životom zapravo unutarnje stanje koje ne može biti istinski mjereno vanjskim materijalnim postignućima.

Osjećaj zadovoljstva ovisi o nečijoj percepciji realnosti, a ne o količini vanjskog postignuća. Osjećaj zadovoljstvar ovisi o tome da li živimo u skladu sa svojim jedinstvenim Dizajnom ili ne. Drugim riječima, jesmo li autentični ili nismo.

Alati Human Design Coaching programa pomažu vraćanju i oslobađanju svoje energije – svoje osobne kreativne moći.

Alati Human Design Coaching programa

Human Design coaching je program koji deprogramira vaše ograničene misli, emocije i uvjerenja o sebi i prirodi realnosti iz preživljavačkog u kreatorski način korištenja energije, i to postiže precizno u skladu sa vašim jedinstvenim Energetskim Dizajnom.

Za koga je Human Design Coaching program?

Za svakoga tko je svjestan da je prvenstveno energetsko biće i da treba naučiti upravljati svojom životnom energijom kako bi upravljao svojim životnim iskustvom.

Sve konzultacije su skrojene prema vašim potrebama.
Možete nam pisati na email

info@humanenergydesign.com

ili možete postaviti pitanje putem kontakt forme.

    Scroll to Top