Jeste li spremni napraviti najveći eksperiment do sada i početi živjeti svoj jedinstveni energetski dizajn – Human Design?

Ako da, pozivamo Vas da se priključite online školi: 

 

  – Osnove Human Design Sistema

Online škola Human Design sistema s Marinom Bitorajac

DEVET SNIMLJENIH PREDAVANJA & 10 ONLINE ZOOM UŽIVO PREDAVANJA

15.02.2021. – 23.04.2021.

 Što ćete naučiti u školi “Osnove Human Design sistema”?

OSNOVE HUMAN DESIGN SISTEMA je za ljude koji žele naučiti kako praktično, svakodnevno živjeti svoj jedinstveni dizajn.

Osnove Human Design Sistema je prva razina generalne edukacije na temu Human Design sistema. Dizajnirana je da Vam pomogne da razumijete osnove vašeg (i tuđeg) dizajna, te postavlja čvrste temelje za razumijevanje ovog naprednog sistema tumačenja ljudske energije i vaše energije, ali i energije drugih, poput vaše obitelji, suradnika ili klijenata.

Škola pokriva osnovne komponente Human Design sistema (za više detalja i kurikulum skrolajte niže).

Svatko od nas je jedinstven i ima svoj osobni način donošenja odluka. U ovoj školi ćete pogledati ispod površine svoje osobnosti i realnosti, pronaći što vas motivira, kako ispravno donositi odluke, kako na vas utječu drugi i kako vi utječete na njih, kako biti u harmoniji sa vašom pravom prirodom, te alate kojima možete ostvarivati svoje urođene potencijale putem najmanjeg otpora i vašeg najvećeg zadovoljstva.

 

Osnove Human Design Sistema je online škola u sklopu Human Design Akademije Marine Bitorajac. Radi se o transformativnom putovanju koje može promijeniti vaš život. Ova škola podučava osnove najmodernijeg sistema za razumijevanje ljudske energije – Human Design sistema.

Informacije koje ćete dobiti u ovoj školi povesti će vas na nevjerojatan put otkrivanja samoga sebe, ali i drugih ljudi, kao i čarolije funkcioniranja ljudske energije općenito.

* Po završetku škole dobiti ćete i potvrdu (certifikat) o sudjelovanju i završenom školovanju.*

 

Kako Human Design omogućava življenje našeg punog potencijala i prave prirode?

Na ovom tečaju detaljno ćete se upoznati sa osnovnim dijelovima Human Design sistema koji pokazuju:

N

Kako manifestirati svoj potencijal i dijeliti svoju kreativnost s drugima

N

Koji je naš unutarnji autoritet, odnosno unutarnje vodstvo za donošenje odluka (svih vrsta odluka!)

N

Kako slušati svoj jedinstveni unutarnji autoritet koji nas vodi ka ispunjenju svoje svrhe, a kako izbjeći vanjsko programiranje koje nas odvlači sa tog puta

N
Kako se osloboditi nezdravog vanjskog pritiska
N
Kako otpustiti potrebu da se dokazujemo i umjesto toga da ispravno vrednujemo sebe
N
Kako da otpustimo krivicu i prihvatimo svoju jedinstvenost
N
Kako da s drugim ljudima postignemo odnose tolerancije, ljubavi i prihvaćanja

Što je Human Design sistem?

Human Design sistem je alat za ljude koji su na putu buđenja svoje prave prirode i potencijala. Human Design je mapa koja daje upute i alate kako se uskladiti sa svojim talentima, darovima, a kako izbjeći vanjsko programiranje, egove blokade. Human Design pokazuje gdje i kako blokiramo slobodni tijek energije i zbog čega ne iskorištavamo svoje pune potencijale.

Human Design karta izrađuje se temeljem vašeg datuma, vremena i mjesta rođenja i pokazuje vaš jedinstveni energetski nacrt. Pokazuje kako donositi ispravne odluke, kako pratiti svoj unutarnji autoritet i kako se najharmoničnije odnositi sa okolinom. Škola Osnove Human Design sistema dizajnirana je na način da vas provede kroz sve što trebate znati kako se poravnati sa svojom pravom prirodom, praktično, svakodnevno, u odnosu sa samim sobom i sa drugim ljudima, na poslu i kod kuće, u svim životnim situacijama.

Više o Human Design sistemu pročitajte ovdje.

Kako škola “Osnove Human Design Sistema” može promijeniti vaš život?

Ova škola osnažuje vas sa informacijama o tome kako ste građeni, kako da prihvatite i živite svoju jedinstvenost, kako da budete u harmoniji sa samim sobom i svijetom oko sebe. Glavni cilj škole je dati vam sve informacije i podršku koja vam je potrebna da živite svoj jedinstveni dizajn u praksi, u svakodnevnom životu.

Cilj je dakle, vaš OSOBNI RAST I TRANSFORMACIJA: buđenje vaše prave prirode! Uz to, otvoriti će vam se novi svijet razumijevanja drugih ljudi, tolerancije i suradnje.

N

Upoznati ćete pravoga sebe

Dobiti ćete razumijevanje o idealnom načinu funkcioniranja vaše aure (energetskog polja) i kako da koristite snagu svoje aure i maknete otpor u svemu što činite.

N

Unutarnje vodstvo

Naučiti ćete kako ste dizajnirani da donosite odluke – koji je vaš unutarnji Autoritet i kako čuti glas svojeg unutarnjeg vodstva koje vas vodi putem najmanjeg otpora i najvećeg ispunjenja.

N

Idealni način bivanja

Naučiti ćete sve o 9 energetskih centara Human Design sistema i kako oni funkcioniraju u vašem životu: kada ste u flow-u, a kada u otporu sa ljudima oko sebe.

N

Komunikacija

Naučiti ćete iskreno i učinkovito komunicirati svoje autentično ja kako bi vas drugi zaista čuli (i vi njih).

N

Harmoničniji odnosi

Kako ćete učiti o vlastitom Dizajnu, naučeno možete primjenjivati i na dizajne ljudi oko sebe – vaše obitelji, djece, prijatelja, suradnika, roditelja… naučiti ćete kako dijeliti svoju jedinstvenost i transformirati sebe i kvalitetu vaših odnosa. Također, ako se bavite poslom u kojem imate klijente ili terapeutskom vrstom posla, ovo znanje obogatiti će vašu praksu i vrlo je moćan dodatak vašem radu sa bilo kime jer će vam pomoći da još dublje razumijete jedinstvenu energiju drugih ljudi.

N

Grupna energija

Proces transformacije biti će dodatno produbljen grupnom energijom kroz razgovore sa drugim polaznicima tečaja na zajedničkim on line satovima.

Da li je škola Osnove Human Design sistema za vas?

 

Škola Osnove Human Design sistema je za vas ako:

N

želite više od svojeg života. Ako se zaista ŽELITE PROBUDITI i spremni ste izaći iz komforne zone.

N

želite početi živjeti svoju istinu i potencijale.

N

želite maknuti otpor i biti svjesno prisutni u svojim životnim iskustvima.

N

želite svjesno navigirati svoje odnose i način na koji koristite svoju životnu energiju.

N

želite unaprijediti svoj terapeutski rad sa ljudima.

ŠTO KAŽU DOSADAŠNJI POLAZNICI HUMAN DESIGN ŠKOLE?


Draga Marina,

neizmjerno ti hvala na prenesenom znanju koje je neprocjenjivo i služi svakom pojedincu da upozna prvenstveno sebe  i druge. Upoznavanjem sa svojom kartom osjetila sam olakšanje i dobila odgovore na mnoga pitanja. Svatko kod čitanja svoje osobne karte dolazi do spoznaje “hej to sam ja!”. Življenje svog dizajna pomaže svakom pojedincu da s lakoćom i razumijevanjem teče kroz život. Tko je na putu samospoznaje, tko se želi bolje upoznati ili bolje upoznati druge od srca mu preporučam školu, jer daje alate i mudrosti za manifestaciju života kakvog želite. Još jednom hvala ti za sav trud i znanje koje si nam prenijela jer razumijevanjem i mijenjanjem sebe, promijenili smo i djelić cijelog svijeta…

Suzana (Manifestatorica)

Marinu sam rado pratila kroz nekoliko godina jer se izdvaja širinom znanja, mudrošću i neponovljivim načinom interpretiranja ogromnih životnih istina i raznih područja i razina znanja. Budući da učenje smatram svojim poslanjem, kada je objavila da organizira školu Human Designa, osjetila sam to kao priliku da i sama zavirim u taj svijet čudesnog i beskrajnog potencijala.

To da sam baš zadovoljna što sam iskoristila priliku i ne trebam isticati, no želim istaknuti da je Marina izvrsna učiteljica. Osim što se nesebično i potpuno daje, što nikada nije gledala „na minute“, što je osim lekcija „dodavala“ i raznih materijala, a s nama kao grupom ostala u vezi kroz zajednička „live“ druženja i sada, jako je važno reći da je „građu“ strukturirala i komprimirala sustavno, logično, zorno, zanimljivo i razumljivo… U svakom slučaju, najiskrenija preporuka svim „Tragaocima na putovanju ka svojoj biti“…

Katica (Manifestatorska Generatorica)

Draga Marina,

Prije svega, želim da znaš da si čista ljubav i da upravo tako prenosiš svoje znanje, potpuno, bezuvjetno, bez fige u džepu, sa željom da nam svima bude jasno ono što je tebi jasno i da ta znanja iskoristimo za naš život i naše dobro. I koliko god sam puno znanja dobila kroz Human Design, toliko je energija kojom si ga prenosila za mene daleko vrijednija. I baš zato bih školu preporučila svima, jer neće dobiti samo znanje, nego i čovjeka koji ga prenosi srcem. Hvala ti na svemu što si nas naučila i što si nam nesebično dala, čak i više nego si navela da hoćeš.

Bojana (Projektorica)

Na Human Design sam naišla slučajno, ali – složit ćete se – nema slučajnosti. Tako sam i našla na Marinu, čije sam tekstove na webu i videa na njezinom YouTube kanalu počela redovito čitati i gledati, ispočetka podozrivo, a onda strastveno, čak i u kratkim pauzama za kavu tijekom posla. Otvorila mi je svijet Human Designa na praktičan, jednostavan i nadasve nadahnjujuć način. Nakon individualnih konzultacija, kupila sam knjigu i započela sama proučavati. Naravno, Marinu sam nastavila pratiti i kada je najavila da kreće s prvom online školom, prijavila sam se, skoro istog trenutka. Jako mi se svidio koncept gdje smo imali niz snimljenih predavanja, nakon kojih su slijedila live predavanja s Marinom. Tu smo pojedinu temu/poglavlje detaljno prolazili, mogli smo postavljati pitanja unaprijed i tijekom predavanja uživo, a Marina je na konkretnim primjerima polaznika objašnjavala zakonitosti Human Designa te principe kako ih primijeniti. Oduševljena sam koliko sam puno naučila o sebi i svojim bližnjima, i ovu radionicu preporučam svima vama koji želite živjeti svoj život nadalje u skladu sa svojim PRAVIM DIZAJNOM. Marina je divna mentorica, vrlo stručan predavač i puna znanja koje želi dijeliti i dati drugima. Ako odlučite ići u školu, bit će vam velika podrška i najbolji mogući pratitelj na tom putu.”

Sonja (Generatorica)

Osobno bi preporučila čitanje Human Design karte i školu svakome, ali baš svakome. Dapače, voljela bi da HD bude uveden u škole kao obavezan predmet. Ova mi je škola dala znanja i razumijevanja koja olakšavaju životni put. Human Design omogućio mi je da se bolje upoznam, da shvatim kako funkcioniram, zašto imam ili nemam energije za nešto, zašto su mi emocije tako intenzivne i što činiti sa njima, i pogotovo me naučio da moram slušati sebe, svoj unutarnji autoritet i naučio me kako ga i zašto slušati.  Ovaj mi je tečaj dao i znanja s kojima lakše shvaćam druge ljude i kako međusobno utječemo jedni na druge. Dao mi je toliko odgovora na toliko pitanja što sam si godinama postavljala. Kad jednom shvatite kako funkcioniramo,  kockice se same slažu od sebe i sve postaje jasnije.

Marina je izuzetno organizirana i pedantna predavačica. Izrazito je jasna i temeljita. Prenosi znanje lakoćom i jednostavnošću nekoga tko živi HD. Uz to jako je simpatična, i stvarno smo se sa njom nasmijale od srca. Otvorenog je uma i srca i dat će vam točno sve ono što vam treba.Ona je prava životna učiteljica. Marina vam daje uvide koje vam otvaraju oči, srce i prostiru put vašoj duši kako bi živjela svoju jedinstvenu svrhu.

Ketrin (Manifestatorska Generatorica)

– Struktura Škole  ‘Human Design u Praksi’ –

RASPORED ODRŽAVANJA ŠKOLE

Škola započinje prvim video predavanjem koje će biti lansirano u ponedjeljak, 15.02.2021., popraćeno prvim online uživo susretom preko Zoom-a u petak, 19.02.2021. u 18:00 sati.

Škola završava sa posljednjim online susretom u petak, 23.04.2021. u 18:00 sati.

Video predavanja su u obliku video prezentacija koje vam postaju dostupne za gledanje jednom tjedno.

Autor svih predavanja i voditelj tečaja je Marina Bitorajac, Human Design analitičar, astrolog, energetski vodič i autor Ljudskog Energetskog Dizajna. Video predavanja ćete moći gledati online (privatni video dostupan na YouTube-u samo onima koji pohađaju školu).

Svaki tjedan tijekom 9 tjedana (svaki ponedjeljak) će biti lansirano jedno video predavanje, koje će zatim biti nakon 4 dana (svaki petak) popraćeno sa grupnim online susretom sa voditeljem i autorom tečaja Marinom Bitorajac preko Zoom aplikacije. Na online predavanjima će Marina predavati, pričati ćemo o naučenome, imati pitanja i odgovore uživo.

Online susrete ćemo imati preko Zoom streaminga. Za sudjelovanje u online susretima jedini preduvjet je da imate pristup internetu. Zoom aplikacija je besplatna i jednostavno se skida na vaše računalo i/ili mobitel. Sva online predavanja uživo će biti snimana (mp4), tako da će biti dostupna za naknadno gledanje (kao i sva video predavanja) 30 dana nakon završetka škole. Ako propustite koje predavanje, moći ćete ga naknadno slušati/gledati još 30 dana.

 

Online grupni susret je mjesto žive interakcije svih pohađatelja škole sa Marinom. Postavljaju se pitanja, dijele se iskustva i podrška. Gledati ćemo vaše Human Design karte. Koristi se velika snaga grupne energije!

MATERIJALI KOJE DOBIVATE ZA DOWNLOAD:

– predavanja u obliku audio zapisa + prezentacija koja ide sa predavanjem (PDF)

– dodatni materijali potrebni za savladavanje tematike škole

– audio zapise svih 10 online grupnih susreta

– dvije kvalitetne PDF knjige na temu Human Design-a na engleskom jeziku (od renomiranih autora).

 

BONUS: sudjelovanje u privatnoj Facebook grupi samo za one polaznike škole, gdje se mogu dijeliti pitanja, savjeti i podrška.

– Raspored online škole ‘Osnove Human Design Sistema’ –

Prvo video predavanje biti će vam dostupno od ponedjeljka, 15.02.2019. u 14:00 sati. Sva video predavanja biti će dostupna samo polaznicima tečaja kao privatni video na YouTube kanalu „Ljudski Energetski Dizajn – Marina Bitorajac“. Video predavanja gledate po svojem tempu a zatim nakon 4 dana imamo online susret (grupni razred) preko Zoom-a, u kojem ćemo se baviti pogledanim predavanjem, dodatnim inforamcijama, te vašim kartama i pitanjima.

Prvi online susret je u petak, 19.02.2021. Svi online susreti biti će održavani petcima od 18:00 do 20:00 sati. Petak je Venerin dan izvrstan za lagano učenje, networking i stvaranje dodatne vrijednosti.

TJEDAN 1.

Prvo video predavanje lansira se u ponedjeljak, 15.02.2020. u 14:00 sati.

Prvi online susret je u petak, 19.02.2020. od 18:00 – 20:00 sati.

Uvod u Human Design

Prvi tjedan započinje video predavanjem „UVOD U HUMAN DESIGN“  koje će biti dostupno za gledanje kao privatni video na YouTube kanalu Ljudski Energetski Dizajn – Marina Bitorajac u ponedjeljak, 15.02.2021.g.

Sva video predavanja će biti dostupna samo pohađateljima tečaja kao privatna video predavanja, putem pozivnice (sa linkom na predavanje) koju ćete dobiti emailom. Također, biti će vam dostupno i downloadiranje audio verzije (mp3) svakog predavanja + PDF prezentacije.

U prvom predavanju naziva „UVOD U HUMAN DESIGN“ naučiti ćete osnovne dijelove Human Design sistema i karte (BodyGraph), što su otvoreni a što definirani centri, kako smo programirani od okoline i tuđe energije, što je deprogramiranje, koji su osnovni Human Design tipovi, te što su Strategija i Autoritet.

TJEDAN 2.

Drugo video predavanje lansira se u ponedjeljak, 22.02.2021.

Drugi on-line susret je u petak, 26.02.2021. od 18:00 – 20:00 sati.

Centri* – prvi dio

Uvod u centre. Predavanje o centrima: Glava (Head), Ajna, Grleni centar (Throat).

* Svako predavanje o centrima sadrže detaljne informacije o svakom centru, teme centra te kako funkcionira kada je centar nedefiniran (“otvoren”) i definiran (“zatvoren”). Dodatno, baviti ćemo se i osnovnim značenjima vrata u svakom centru.

TJEDAN 3.

Treće video predavanje lansira se u ponedjeljak, 01.03.2021.

Treći on-line susret je u petak, 05.03.2021. od 18:00 – 20:00 sati.

Centri -drugi dio

Predavanje o centrima: Self (G) centar, Ego/Srce (Heart/Will), Slezena (Spleen).

TJEDAN 4.

Četvrto video predavanje lansira se u ponedjeljak, 08.03.2021.

Četvrti on-line susret je u petak, 12.03.2021. od 18:00 – 20:00 sati.

Centri -treći dio

Predavanje o centrima: Sakral (Sacral), Korijen (Root), Emotivni centar (Solar Plexus).

TJEDAN 5.

Peto video predavanje lansira se u ponedjeljak, 15.03.2021.

Peti on-line susret je u petak, 19.03.2021. od 18:00 – 20:00 sati.

Uvod u tipove i strategije

Uvod u sva 4 Human Design Tipa (Manifestator, Generator & Manifestatorski Generator, Projektor, Reflektor. Uvod u Strategije svih tipova – Strategija je način na koji možemo funkcionirati u svijetu i interakciji sa drugima bez otpora. Ako pratimo Strategiju svojeg Tipa (aure), poravnavamo se sa svojim jedinstvenim dizajnom u cijelosti. To nam omogućava da budemo autentični.

TJEDAN 6.

Šesto video predavanje lansira se u ponedjeljak, 22.03.2021.

Šesti on-line susret je u petak, 26.03.2021. od 18:00 – 20:00 sati.

Manifestator

Predavanje o Manifestatorima, strategiji Manifestatora i bitnim obilježjima ispravnog funkcioniranja Manifestatorskog tipa.

TJEDAN 7.

Sedmo video predavanje lansira se u ponedjeljak, 29.03.2021.

Sedmi on-line susret je u petak, 02.04.2021. od 18:00 – 20:00 sati.

Generator i Generatorski Manifestator

Predavanje o Generatorima i Manifestatorskim Generatorima, njihovoj strategiji i bitnim obilježjima ispravnog funkcioniranja ovog tipa.

TJEDAN 8.

Osmo video predavanje lansira se u ponedjeljak, 05.04.2021.

Osmi on-line susret je u petak, 09.04.2021. od 18:00 – 20:00 sati.

Projektor i Reflektor

Predavanje o Projektorima i Reflektorima, njihovoj strategiji i bitnim obilježjima ispravnog funkcioniranja ova dva energetska tipa.

TJEDAN 9.

Deveto video predavanje lansira se u ponedjeljak, 12.04.2021.

Deveti on-line susret je u petak, 16.04.2021. od 18:00 – 20:00 sati.

Autoritet

Uvod u temu Autoriteta. Unutarnji Autoritet je jedinstveni način donošenja odluka za svakoga od nas a iščitava se iz Human Design karte. Predavanje o svim vrstama Autoriteta.

TJEDAN 10.

Završni, deseti on-line susret biti će održan u petak, 23.04.2021. od 18:00 do 20:00 sati.

Završni On-line susret

Pitanja & Odgovori, integracija naučenoga, dijeljenje i završetak tečaja.

Pogledajte video

„Uvod u Human Design sistem“

Marine Bitorajac, kreatorice Human Design Akademije i škole “Osnove Human Design sistema”

CIJENA ŠKOLE

669 EUR

(plativo u ratama)

Da biste se prijavili na tečaj kliknite gumb ispod i pošaljite nam email

Ukoliko imate pitanja, molimo kontaktirajte nas.