Marina Bitorajac

Human Energy Design

Spremni ste podići svoj život na novi nivo?

Započnite živjeti svoj život punim potencijalom kroz poznavanje
svojeg JEDINSTVENOG Human Designa.

Human Design
Transformacijska Škola – Level 1

MARINA I DEAN BITORAJAC
3 - mjesečni online program
11.09.2023. – 09.12.2023.

Što ćete naučiti u
Human Design Transformacijskoj školi?

HD Transformacijska Škola Level 1 je za ljude koji žele:

– naučiti kako praktično, svakodnevno živjeti svoj dizajn (ući u svoj Human Design eksperiment)

– naučiti kako tumačiti svoju i tuđe Human Design karte

– probuditi se za svoju pravu prirodu.

Tijekom 13 tjedana Škole istražiti ćemo sve osnovne komponente Human Design sistema, čije će poznavanje i življenje TRANSFORMIRATI vaš život na način na koji ste do sada mislili da nije moguće!

Level 1 je prva razina generalne edukacije na temu Human Design sistema. Pokriva sve osnovne komponente Human Design sistema.

Škola je dizajnirana temeljem dugogodišnjeg učenja i iskustva ne samo sa Human Design sistemom, već i astrologijom i Gene Keys, te ne dualnim učenjima. Svrha je da vam pomogne da razumijete osnove tumačenja ljudske energije, a to je resurs koji svi trebamo. Svi mi imamo iste potrebe: zdravlje, ljubav, obilje, svrha, sloboda. Upoznavanje sa HD sistemom daje putokaze i odgovore na sve te izazove, i to putem vaše jedinstvene mape – samo vaše!  

Tijekom 3 mjeseca voditi ćemo vas teoretski i praktično kroz osobno istraživanje vaše Human Design karte (BodyGrapha) i vaše jedinstvene prirode. Otkriti ćete kako možete živjeti svoj život s većom svjesnosti, sa manje otpora i sa dubljim osjećajem svrhe. Voditi ćemo vas stručno kroz vaš osobni eksperiment sa Human Designom, a vi ćete biti opremljeni sa svime što vam treba za ovo najvažnije putovanje vašeg života.

Škola će vas povesti na nevjerojatan put otkrivanja samoga sebe, ali i drugih ljudi, kao i čarolije funkcioniranja ljudske energije općenito.

* Po završetku Škole dobiti ćete potvrdu (certifikat)
o sudjelovanju i završenoj edukaciji pri HED Akademiji.*

Kako Transformacijska Škola Human Design-a
može promijeniti vaš život?

Transformacijska Škola Human Design-a Level 1 je dizajnirana da vas educira teoretski i praktično svim osnovama Human Design sistema koji postavljaju čvrste temelje za razumijevanje ovog najnaprednijeg sistema tumačenja ljudske energije. Naučiti ćete tumačiti svoju kartu, ali i karte svojih bližnjih, obitelji, prijatelja, suradnika i klijenata.

TRENUTNO NE POSTOJI BOLJI PRAKTIČNI, RAZUMLJIVI I PRIMJENJIVI ALAT ZA RAZUMIJEVANJE LJUDSKE PRIRODE, SVRHE I ENERGIJE OD HUMAN DESIGN-A!

Cilj Level 1 je vaš OSOBNI RAST I TRANSFORMACIJA, buđenje vaše prave prirode. Uz to, otvoriti će vam se novi svijet razumijevanja drugih ljudi, tolerancije i suradnje.

Dobiti ćete razumijevanje o idealnom načinu funkcioniranja vašeg Energetskog Tipa i Aure (energetskog polja) i kako poštovati svoju individualnu frekvenciju. Otkriti ćete kako da surađujete sa Kozmosom u stvaranju harmonije, obilja i vitalnosti, i kako da maknete otpor u svemu što činite kroz svoju Strategiju i Autoritet.

Spoznati ćete kako da se dekondicionirate (deprogramirate) od nezdravih obrazaca koji vam više ne služe. Naučiti ćete kako pratiti svoje Unutarnje Vodstvo ili Autoritet koje vas vodi putem najmanjeg otpora i najvećeg dobra i ispunjenja.

Naučiti ćete sjesti na mjesto Promatrača sa kojega promatrate kako se odvijaju Čuda u vašem jedinstvenom životnom filmu. Prepoznati ćete svoj um kao prijatelja i saveznika, što mu je i prava svrha.

Naučiti ćete sve o 9 energetskih centara Human Design sistema u vašem tijelu i kako oni funkcioniraju u vašem životu, kada ste u flow-u, a kada u otporu sa ljudima oko sebe. Dobiti ćete praktične uvide u vašu „otvorenost“ tuđim utjecajima i autentičnu ekspresiju vaših definiranih centara koji pokazuju vašu svrhu.

Naučiti ćete micati otpor svemu što je za vas spremljeno u riznici Kozmosa da primite sada!

Naučiti ćete iskreno i učinkovito komunicirati svoje Autentično Ja (True Self) kako bi vas drugi zaista čuli i vidjeli (kao i vi njih). Svi vaši odnosi, a posebice oni sa najbližima, doživjeti će potpunu transformaciju jer nestaju projekcije, sjenke, osjećaji krivice, nerazumijevanje i  zamjeranja.

Spoznati ćete istinsko povezivanje i harmonične odnose. Kako ćete učiti o vlastitom Dizanju, naučeno ćete automatski i prirodno primjenjivati i na dizajne ljudi oko sebe – vašu obitelj, djecu, suradnike, prijatelje… naučiti ćete kako dijeliti svoju jedinstvenost i transformirati sebe i kvalitetu svih vaših odnosa.

Ako se bavite profesijom u kojoj radite sa ljudima kao klijentima ili nekom vrstom  terapeutskog rada, ovo znanje iznimno će obogatiti vašu praksu (kao niti jedan alat/sistem do sada!) i vrlo je moćan dodatak vašem radu sa bilo kime jer vam pomaže da ljude vidite na dublji način i razumijete njihovu energiju.

Naučiti ćete prepoznati svoje darove, genijalnost, te živjeti život kao proces rasta i svjedočenja Čuda. Naučiti ćete koji je vaš prirodan način ostvarivanja prosperiteta i obilja kroz vaši autentični doprinos (svrhu) ili posao za Kozmičku Cjelinu.

Spoznati ćete istinsko povezivanje i harmonične odnose unutar grupne energije tijekom Škole. Proces transformacije je dodatno produbljen grupnom energijom kroz razgovore, dijeljenja iskustava, pitanja i odgovora sa drugim studentima na zajedničkim online Zoom satovima i u privatnoj WhatsApp Grupi samo za studente Level 1. Svaka grupa bogate je podrškom, ljubavlju i pruža siguran prostor gdje možete biti slobodno autentični VI. Rad u grupi je izrazito učinkovit i ubrzava integraciju na svim razinama.

Naučiti ćete kako se na vas odnose promjene koje nazivamo Velika Transformacija 2020 – 2030 (vidi više ovdje) i kako radosno i bez straha surfati na valovima promjena.  

Human Design daje PRAKTIČAN odgovor na pitanje tko ste vi
i koja je vaša JEDINSTVENA SVRHA

Human Design daje nam odgovor na to pitanje: što je naša prava autentičnost i što to znači da „budemo svoji“. Daje nam mapu putem koje možemo upoznati pravoga sebe i zavoljeti se. Upoznavanje samog sebe i svojeg Dizajna je ključ do osobne slobode.

Human Design nas deprogramira i daje nam alate da se ponovno spojimo sa svojom pravom prirodom i ostvarimo svoju jedinstvenu svrhu.

Human Design daje alate kojima se miče otpor slobodnom tijeku Kreativne Energije kroz naša tijela i kroz naš život. Dar Human Design-a je buđenje naše prave prirode: onoga tko zaista jesmo!

Osobna Human Design Karta

Svatko ima jedinstveni Dizajn, što znači da ima jedinstveni način, Put buđenja za svoju pravu prirodu.

Samo vi možete misliti, percepirati, osjećati i zamišljati na način na koji to činite – vaš jedinstveni način. Svatko je rođen sa jedinstvenim i specifičnim potencijalima i energetskom strukturom koji čine naš osobni Human Design (Ljudski Dizajn). Kako biste videli vaš lični Human Design, dovolji su datum, mjesto i vrijeme vašeg rođenja.

Tumačenje vaše karte reći će vam tko jeste, a tko niste.

Human Design sadrži sve informacije potrebne da otkrijemo ključne aspekte svoje prave prirodei počnemo živjeti u skladu sa njima na ispunjavajući način.

Human Design Akademija
TRANSFORMACIJSKA ŠKOLA

Osnove Human Design sistema
LEVEL I
Osnove Human Design sistema
LEVEL II

Pogledajte video

„Transmisija za Nositelje Svjetlosti“ Marine Bitorajac, utemeljiteljice Human Design Akademijei Human Design Transformacijske škole

Human Design Coaching

Human Design Coaching program je dizajniran za osposobljavanje vještinom upravljanja vlastitom energijom. Da bi koristili svoje pune potencijale, moramo se prvo upoznati – svoj jedinstveni Dizajn.

Alati Human Design coaching programa pomažu vraćanju i oslobađanju svoje energije – svoje osobne kreativne moći.

Human Design Coaching program sadrži sva teorijska znanja, alate, tehnike i praktične vježbe potrebne za ovladavanje vlastitom energijom i njezino svjesno usmjeravanje na stanje cjelovitosti ili kako to još nazivamo: korištenje osobne kreatorske moći. Razlikuje se od drugih coaching programa zbog toga što se bazira na vašoj jedinstvenoj energetskoj karti i stoga je neprocjenjivo autentičan jer oslobađa pravog VAS.

Human Design coaching je program koji deprogramira vaše ograničene misli, emocije i uvjerenja o sebi i prirodi realnosti iz preživljavačkog u kreatorski način korištenja energije, i to postiže precizno u skladu sa vašim jedinstvenim Energetskim Dizajnom.

PRIDRUŽI SE LISTI ČEKANJA

Trenutno su svi termini zauzeti, ali ako se prijavite na listu čekanja, obavijestiti ćemo Vas čim se otvore novi termini za konzultacije ili kakva dobra edukacija. Upišite se putem forme.

Hvala na rezoniranju!

    Scroll to Top