Marina Bitorajac

Human Design

SPREMNI STE PODIĆI SVOJ ŽIVOT NA NOVI NIVO?

Pozvani ste na proces osobne promjene. Započnite živjeti svoj život punim potencijalom kroz poznavanje svojeg JEDINSTVENOG Human Designa.

Human Design

– Što je Human Design? –

Samo vi možete misliti, percepirati, osjećati i zamišljati na način na koji to činite – vaš jedinstveni način. Svatko je rođen sa jedinstvenim i specifičnim potencijalima i energetskom strukturom koji čine naš osobni Human Design (Ljudski Dizajn).
Human Design je sinteza nekoliko drevnih ezoteričnih sustava: kineskog  I-Chinga, Zapadne Astrologije, Kabalističkog Drva Života, indijskog sustava energetskih centara (čakri), te moderne kvantne fizike, genetike i biokemije. Koristimo ga za razumijevanje načina na koji energija teče našim tijelom: načina na koji mislimo, osjećamo i živimo. Human Design koristi samo datum, vrijeme i mjesto vašeg rođenja da bi vam pokazao vašu osobnu, jedinstvenu energetsku mapu vašeg dizajna – tko ste vi zaista.

Human Design daje alate kojima se miče otpor slobodnom tijeku Kreativne Energije kroz naša tijela i kroz naš život.

– Upoznajte svoj Dizajn –

Putem Human Design sistema možemo razumjeti način na koji funkcioniramo –  napokon dobivamo „uputstva za upotrebu“ koja tražimo cijeli život.

Svi mi znamo da bismo samo trebali biti autentični. Što to zapravo znači? Human Design daje nam odgovor na to pitanje: što je naša prava autentičnost i što to znači da „budemo svoji“. Daje nam mapu putem koje možemo upoznati pravoga sebe i zavoljeti se.

Human Design je znanost otkrivanja samog sebe. Dar Human Design-a je buđenje naše prave prirode: onoga tko zaista jesmo!

Upoznavanje samog sebe i svojeg Dizajna je ključ do osobne slobode. Prihvaćanje svoje energetske jedinstvenosti je otpuštanje programiranog dijela sebe – svoje neautentičnosti. U poznavanju samog sebe i svoje energije je ključ naše osobne moći. Svi mi startamo sa kozmičkim kompleksom inferiornosti zato jer nismo odrasli u skladu sa svojim jedinstvenim dizajnom, već smo se morali uklopiti u ono što su drugi očekivali od nas da bi bili prihvaćeni. Zovemo to programiranjem. Human Design nas deprogramira i daje nam alate da se ponovno spojimo sa svojom pravom prirodom i ostvarimo svoju jedinstvenu svrhu.

– Human Design budi nas za svoju pravu Prirodu! –

Human Design je praktičan alat za samospoznaju ili buđenje i utjelovljenje svoje prave prirode. Zajedno sa Gene Keys i ne-dualnim učenjima integriran je u sintezu koju zovem UTJELOVLJIVANJE SVOJE ESENCIJE.

Kako počinjemo dobivati informacije o sastavnim dijelovima našeg dizajna i sastavnim blokovima čitave Stvarnosti, i eksperimentiramo sa time, počinjemo svjedočiti čudima u svojem životu: ponovno otkrivamo da je Kozmička Stvarnost Prijateljska i da smo već sada potpuno cjeloviti i nadareni svim talentima koji su nam potrebni da ostvarujemo svoju svrhu. Preporađamo se. Prolazimo kroz proces Radikalne Transformacije u kojem integriramo Sjenku, stvaramo čuda kroz Darove i utjelovljujemo najvišu Esenciju ili svrhu koje ljudsko biće može imati. Otpuštamo svo kondicioniranje i programiranje koje smo zadobili od razdoblja djetinjstva, a koji guše i skrivaju našu pravu, kreativnu, jedinstvenu, blistavu prirodu, prolazimo kroz putovanje koje smo zaista došli poduzeti: prema ISTINSKOM JA. Na kraju Putovanja ostaje nam samo naša blistava Esencija.

Svatko ima jedinstveni Dizajn, što znači da ima jedinstveni način, Put buđenja za svoju pravu prirodu.

Sve duhovne tradicije govore o buđenju za svoju pravu prirodu. Upućuju zapravo na prepoznavanje života bez otpora, u harmoniji sa Kozmičkom Stvarnosti, sa onim što jest. Svatko od nas može se probuditi za svoju pravu prirodu. Danas imamo i praktične alate: Human Design, Gene Keys (koji se baziraju na I Ching-u), a kombiniramo ih sa Tao-m i Ne-Dualnim učenjima. Iako je Putovanje za svakoga od nas isto, svatko ima jedinstvenu prirodu i dizajn i jedinstveni je kanal za Kozmičku Stvarnost, to znači i da je iskustvo Istine jedinstveno za svakoga od nas. Drugim riječima, putujemo svatko na svoj način, i zato nam HD pomaže da praktično dođemo do svoje jedinstvene Istine upoznavanjem sa svojom mapom na Putu. Ne trebaju nam više vanjski autoriteti da nas vode, jer nalazimo svoju Unutarnju Istinu i time vječno postajemo probuđeni za svoju pravu prirodu. Sjajimo kao jedinstveni dijamant u Kozmičkoj Cjelini.

Human Design je alat Doba Vodenjaka – radikalno napredan i revolucionaran, praktičan i savršeno precizan, daje nam sve što nam treba na Putu Buđenja i to baš za svakoga od nas posebno. HD je sinteza istina svih doba i učenja i ujedinjuje Istočna i Zapadna znanja i perspektive. Ujedinjuje um i srce. Vraća um kući i otvara srce. Spaja Yin i Yang. Čudo HD sistema je u tome što spaja do sada nespojivo: daje mentalno znanje koje ispravlja kriva uvjerenja u umu, jer je vrlo logičan sistem koji precizno daje upute o cijelom vašem organizmu (kako ste dizajnirani da jedete, krećete se, učite, spajate se sa drugima, radite, i sve ostalo što možete zamisliti). Upoznavanje sa ovim informacijama počinje ljuštiti sa vas sve ono što niste, i taj proces ide sam od sebe, za vas ga radi Kozmos, čisti vas baš kao što bi i draguljar čistio i oblikovao grubi dijamant. S druge strane, cijelo Putovanje je potpuno eksperimentalno i odvija se u vašem svakodnevnom životu, dok radite sve svoje svakodnevne aktivnosti, jer je život sam Putovanje. Ne treba nam vanjski Guru da spoznamo svoju pravu prirodu i utjelovljujemo svoju Esenciju, dobijamo znanje i tehnike putem kojih se nikada više ne moramo osjećati izgubljenima. Ne trebamo više slijepo pratiti nikakve duhovne učitelje, raditi posebne tehnike meditacije, postiti ili se povlačiti iz svijeta.

Upravo suprotno, počinjemo napokon biti integrirani i kod kuće u svijetu jer sada znamo tko smo i što je naša Istina. Postajemo cjelovito, integrirano, budno i svjesno ljudsko biće. Utjelovljujemo potencijal svjesnosti ljudskog bića. Paradoksalno, spoznajemo da smo mnogo više od ljudskog bića, već smo Kozmos sam!

HD daje nam esencijalno znanje za SVE sfere našeg života jer se bazira na 64 heksagrama I Ching-a (koji reflektiraju 64 kodona našeg DNK) i stoga je ovo znanje esencijalno i trebalo bi biti podučavano u svim školama od samog početka. HD nam pokazuje kako se uklapamo u Cjelinu, koji su naši jedinstveni talenti, koji su poslovi, odnosi, načini prehrane, okruženja, mjesta, terapije pogodni za nas. Također, pokazuje nam i kako se spajamo sa drugima, kako funkcioniramo u grupnim okruženjima, i općenito ne postoji dio života u kojem ne možemo imati koristi od HD-a. Polja na kojima HD daje iscjeljujuće rezultate su: psihologija, roditeljstvo, seksualnost, medicina, edukacija djece, partnerski i obiteljski odnosi… jednostavno rečeno, HD je jezik koji pokazuje pravu prirodu Stvarnosti i otvara nas za iskustva kakva smo i došli imati: harmonija, mir, obilje, vitalnost, suradnja, ljubav.

– Što je vaša osobna Human Dizajn karta? –

Human Design daje alate kojima se miče otpor slobodnom tijeku Kreativne Energije kroz naša tijela i kroz naš život.

Karta Human Designa otkriva:

 • vaš energetski tip: ulogu koju ste došli igrati u ovom životu
 • vrste energija od kojih se sastojite i kako kroz njih doživljavate život
 • kako donositi odluke i poduzimati akcije u skladu sa svojim prirodnim Dizajnom, tako da možete kreirati prirodni uspjeh (slobodni tijek energije) u svojem životu
 • vaš autentičan „stil“ osobnosti
 • vaš autentični osobni stil komunikacije i interakcije s drugima
 • vaš jedinstveni način učenja za maksimalnu učinkovitost
 • vaše potencijalne slabosti i ranjivosti (energetske) i kako ih minimizirati i pretvoriti u darove
 • vaš životni put i svrhu koje je jedinstvena za vas
 • kako vas drugi doživljavaju
 • što vas uzemljava i povezuje sa samim sobom
 • što vas pokreće a što vas blokira
 • koje životne lekcije i zadatke ste ovdje da savladate (što „studirate“)
 • kako ste dizajnirani da funkcionirate u odnosima (ljubavnim i svim ostalima).
 

Saznaj više

Više o tumačenju vašeg jedinstvenog Dizajna pročitajte ovdje

Nakon što ste se upoznali sa samim sobom na energetskoj razini kroz osnovno tumačenje vaše Human Design karte, možete sustavno nastaviti svoje putovanje tako da se pridružite Transformacijskoj Školi Human Design-a koju zovemo UTJELOVLJENJE ESENCIJE.

Utjelovljenje svoje Esencije

Human Design je praktičan alat za samospoznaju ili buđenje i utjelovljenje svoje prave prirode. Zajedno sa Gene Keys i ne-dualnim učenjima integriran je u sintezu koju zovem UTJELOVLJIVANJE SVOJE ESENCIJE.

Kako počinjemo dobivati informacije o sastavnim dijelovima našeg dizajna i sastavnim blokovima čitave Stvarnosti, i eksperimentiramo sa time, počinjemo svjedočiti čudima u svojem životu: ponovno otkrivamo da je Kozmička Stvarnost Prijateljska i da smo već sada potpuno cjeloviti i nadareni svim talentima koji su nam potrebni da ostvarujemo svoju svrhu. Preporađamo se. Prolazimo kroz proces Radikalne Transformacije u kojem integriramo Sjenku, stvaramo čuda kroz Darove i utjelovljujemo najvišu Esenciju ili svrhu koje ljudsko biće može imati. Otpuštamo svo kondicioniranje i programiranje koje smo zadobili od razdoblja djetinjstva, a koji guše i skrivaju našu pravu, kreativnu, jedinstvenu, blistavu prirodu, prolazimo kroz putovanje koje smo zaista došli poduzeti: prema ISTINSKOM JA. Na kraju Putovanja ostaje nam samo naša blistava Esencija.

Svatko ima jedinstveni Dizajn, što znači da ima jedinstveni način, Put buđenja za svoju pravu prirodu. Sve duhovne tradicije govore o buđenju za svoju pravu prirodu. Upućuju zapravo na prepoznavanje života bez otpora, u harmoniji sa Kozmičkom Stvarnosti, sa onim što jest. Svatko od nas može se probuditi za svoju pravu prirodu. Danas imamo i praktične alate: Human Design, Gene Keys (koji se baziraju na I Ching-u), a kombiniramo ih sa Tao-m i Ne-Dualnim učenjima. Iako je Putovanje za svakoga od nas isto, svatko ima jedinstvenu prirodu i dizajn i jedinstveni je kanal za Kozmičku Stvarnost, to znači i da je iskustvo Istine jedinstveno za svakoga od nas. Drugim riječima, putujemo svatko na svoj način, i zato nam HD pomaže da praktično dođemo do svoje jedinstvene Istine upoznavanjem sa svojom mapom na Putu. Ne trebaju nam više vanjski autoriteti da nas vode, jer nalazimo svoju Unutarnju Istinu i time vječno postajemo probuđeni za svoju pravu prirodu. Sjajimo kao jedinstveni dijamant u Kozmičkoj Cjelini.

Human Design je alat Doba Vodenjaka – radikalno napredan i revolucionaran, praktičan i savršeno precizan, daje nam sve što nam treba na Putu Buđenja i to baš za svakoga od nas posebno. HD je sinteza istina svih doba i učenja i ujedinjuje Istočna i Zapadna znanja i perspektive. Ujedinjuje um i srce. Vraća um kući i otvara srce. Spaja Yin i Yang. Čudo HD sistema je u tome što spaja do sada nespojivo: daje mentalno znanje koje ispravlja kriva uvjerenja u umu, jer je vrlo logičan sistem koji precizno daje upute o cijelom vašem organizmu (kako ste dizajnirani da jedete, krećete se, učite, spajate se sa drugima, radite, i sve ostalo što možete zamisliti). Upoznavanje sa ovim informacijama počinje ljuštiti sa vas sve ono što niste, i taj proces ide sam od sebe, za vas ga radi Kozmos, čisti vas baš kao što bi i draguljar čistio i oblikovao grubi dijamant. S druge strane, cijelo Putovanje je potpuno eksperimentalno i odvija se u vašem svakodnevnom životu, dok radite sve svoje svakodnevne aktivnosti, jer je život sam Putovanje. Ne treba nam vanjski Guru da spoznamo svoju pravu prirodu i utjelovljujemo svoju Esenciju, dobijamo znanje i tehnike putem kojih se nikada više ne moramo osjećati izgubljenima. Ne trebamo više slijepo pratiti nikakve duhovne učitelje, raditi posebne tehnike meditacije, postiti ili se povlačiti iz svijeta.

Upravo suprotno, počinjemo napokon biti integrirani i kod kuće u svijetu jer sada znamo tko smo i što je naša Istina. Postajemo cjelovito, integrirano, budno i svjesno ljudsko biće. Utjelovljujemo potencijal svjesnosti ljudskog bića. Paradoksalno, spoznajemo da smo mnogo više od ljudskog bića, već smo Kozmos sam!

HD daje nam esencijalno znanje za SVE sfere našeg života jer se bazira na 64 heksagrama I Ching-a (koji reflektiraju 64 kodona našeg DNK) i stoga je ovo znanje esencijalno i trebalo bi biti podučavano u svim školama od samog početka. HD nam pokazuje kako se uklapamo u Cjelinu, koji su naši jedinstveni talenti, koji su poslovi, odnosi, načini prehrane, okruženja, mjesta, terapije pogodni za nas. Također, pokazuje nam i kako se spajamo sa drugima, kako funkcioniramo u grupnim okruženjima, i općenito ne postoji dio života u kojem ne možemo imati koristi od HD-a. Polja na kojima HD daje iscjeljujuće rezultate su: psihologija, roditeljstvo, seksualnost, medicina, edukacija djece, partnerski i obiteljski odnosi… jednostavno rečeno, HD je jezik koji pokazuje pravu prirodu Stvarnosti i otvara nas za iskustva kakva smo i došli imati: harmonija, mir, obilje, vitalnost, suradnja, ljubav.

Saznaj više

UTJELOVLJENJE SVOJE ESENCIJE

PREPOZNAVANJE SVOJE JEDINSTVENOSTI I OSLOBAĐANJE SVOJIH TALENATA I POTENCIJALA – ŽIVOT KAO PROCES RASTA I SVJEDOČENJA ČUDA

Saznaj više

UTJELOVLJENJE SVOJE ESENCIJE

PREPOZNAVANJE SVOJE JEDINSTVENOSTI I OSLOBAĐANJE SVOJIH TALENATA I POTENCIJALA – ŽIVOT KAO PROCES RASTA I SVJEDOČENJA ČUDA

Human Design Coaching

Sve je energija.

Ljudska energija je neograničena! Ona je naš najveći resurs, ali smo ga rijetko svjesni. Pokušavamo upravljati vremenom, novcem, drugim ljudima, ali ne koristimo svjesno svoj najveći resurs: vlastitu energiju.

Vrijeme je da se počnemo fokusirati na upravljanje svojom osobnom energijom i svoj autentični, jedinstveni način funkcioniranja.

Kada upoznamo sebe i svoj jedinstveni Dizajn, slojevi programiranja i neautentičnosti otpadaju, a osoba koja smo došli biti, naša unutarnja esencija, počinje se pojavljivati.

Na tome putu nekada nam je potrebno struktirirano vodstvo i podrška. U tu svrhu stvoren je Human Design Coaching koji uz alate Human Design sistema koristi i druge alate samospoznaje i oslobođenja svoje prave prirode.

Human Design coach je netko tko pomaže u procesu prepoznavanja i korištenja vašeg NAJVRIJEDNIJEG RESURSA:  osobne kreativne, životne energije, kako bi se podigla kvaliteta vašeg životnog iskustva.

Kao vaši iskusni coachevi, Dean i Marina će vas rado provesti kroz vaš vlastiti proces prepoznavanja TKO STE zaista.

Saznaj više

Nastavite svoje putovanje prema korištenju svojih punih potencijala kroz
Human Design Coaching

Saznaj više

Nastavite svoje putovanje prema korištenju svojih punih potencijala kroz
Human Design Coaching

Sve konzultacije su skrojene
prema Vašim potrebama.
Za više detalja molimo vas da nas kontaktirate.

Dogovorite konzultacije

Kontaktirajte nas

Dogovorite konzultacije

Kontaktirajte nas

Scroll to Top