Marina Bitorajac

Radikalna Transformacija

Level 2

Radikalna transformacija

Marina Bitorajac "Ovo je prijateljski Kozmos"

  Level 2 je organski nastavak vašeg eksperimenta koji produbljuje vaše Putovanje. Prolazite, zajedno sa Prijateljima iz Plemena koje ste zavoljeli na Level 2, kroz Četiri Transformacije ili Radikalnu transformaciju tijela i uma. Spajate se do kraja sa svojim profilom, inkarnacijskim križem i geometrijom. 

  RADIKALNA TRANSFORMACIJA (4 TRANSFORMACIJE): radi se o transformaciji našeg iskustva tijela i uma kroz življenje onoga za što smo zaista dizajnirani. U HD sistemu to se zove „Radikalna transformacija“, a obuhvaća:

  TEME OBUHVAĆENE NA LEVELU 2 SU:

  ČETIRI TRANSFORMACIJE:

  1. ispravna PREHRANA/PROBAVA (PHS/DIGESTION)
  - vaš ispravni, prirodni način odabiranja hrane, njege i probave. Upoznati ćete se sa 12 vrsta tijela i 12 vrsta prehrane (probave), te načinom prehranom po svim tipovima. Ovaj prvi korak je ključan za vaš mozak i metabolizam – jedenje ispravno u skladu sa svojim režimom prehrane/probave, zajedno sa praćenjem Strategije & Autoriteta budi naše super-osjetilo kojim doživljavamo svoje životno iskustvo. To vodi do drugog koraka
  – ispravnog okruženja.
  2. ispravno OKRUŽENJE (ENVIRONMENT/SCENES)
  - nakon što smo počeli jesti ispravno, to nas prirodno dovodi do slijedećeg koraka, a to je da se nalazimo u ispravnom okruženju koji mogu njegovati naše tijelo i u kojem možemo doći do ljudi, situacija i resursa koje trebamo da bismo ostvarili svoju jedinstvenu svrhu. Ispravno okruženje je fizička i metaforičko mjesto (scena u vašem životom filmu), zona prirodne regeneracije i oporavka vašeg tijela u kojem se vaše tijelo najbolje osjeća, tj. gdje doživljava najmanje otpora (gdje se najmanje „troši“, odnosno, stari). To je naš prirodni životni stil u kojem možemo imati ispravnu perspektivu uma, tj. možemo ispravno vidjeti svijet, što je treći korak transformacije.
  3. ispravna PERSPEKTIVA UMA
  - perspektiva uma je pogled na život koji je temelj naše ispravne jedinstvene svjesnosti. Svatko je došao vidjeti svoj film i um može naći svoje ispravno mjesto, tj. ispravan način na koji vidi i kako da prepoznate sve što vas od toga odvlači i čini da vidite sebe i svijet iskrivljenim. Perspektiva pokazuje prirodan način na koji je vaš um došao vidjeti ljude i okruženje koji su na vašoj geometriji. Umiruje i iscjeljuje um.
  4. ispravna MOTIVACIJA UMA
  - konačno, četvrti korak je ispravna motivacija za sve što svjedočimo u svojem životnom iskustvu – na Putovanju. Ovdje sve postaje istinski zabavno jer počinjemo sjedati na mjesto Promatrača – Svijesti Svjedoka koji VIDI ono što je došao vidjeti i kreira Čuda! Motivacija uma je prirodno stanje uma Promatrača i stavlja nas na put ostvarivanja svoje svrhe, tj. misije našeg Personality Sunca)!

  ZDRAVLJE

  po svim Tipovima i Autoritetima, glavni razlozi izazova (borbe) sa zdravljem, pretilošću i općenito prehranom; tko smije a tko ne smije postiti (gladovati); razlozi emotivnog jedenja (prejedanje i gladovanje); osobne granice u odnosima sa drugima (iz perspektive dizajna).

  INDIVIDUALNA (MUTATIVNA) ENERGIJA

  u karti, tri načina učenja (lijevi um, desni um, individualna genijalnost). (Ove informacije su posebno korisne za djecu jer pokazuju načine učenja). ADHD, depresija, melankolija i kreativnost.

  BIOLOGIJA

  Biologija tijela u BodyGraph-u, stanična memorija Slezene i biologija emocija Solarnog Pleksusa

  6 OSJETILA (tonova)

  Koje je vaše glavno osjetilo kojim ste uključeni u svijet a koje vam omoguće ispravnu kogniciju, tj. donošenje odluka u skladu sa vašim dizajnom i Unutarnjim Autoritetom. Vaše glavno osjetilo je vašem tajno oružje za prepoznavanje što je za vas, a što nije! To je doslovce Vaše super- osjetilo ili super-moć koja vam uvijek pomaže da se spojite sa svojom Unutarnjom Istinom.

  MEHANIKA MAYE

  Dizajn ljudskog bića

  I CHING I STRUKTURA HEKSAGRAMA

  Što je I Ching i struktura heksagrama, 6 linija heksagrama kao građevni blokovi čitave Stvarnosti

  PROFILI

  12 profila detaljno i kako se izražavaju. Vaš Profil predstavlja karakter ili osobnost vaše uloge. Profili su jedan od najzanimljivijih i najlakše primjenjivih dijelova HD Sistema koji značajno mijenja naš pogled na svoju ulogu i donosi bolje razumijevanje drugih ljudi u našem životu.

  TUMAČENJE INKARNACIJSKOG KRIŽA (AKTIVACIJA UZEMLJAVANJA SVRHE)

  Vaš Inkarnacijski križ govori vam o vašem životnom putu ili radnji u priči vašeg života. Upoznati ćete se i sa razlikom između desnog i lijevog inkarnacijskog križa, a to su individualna sudbina ili transpersonalna karma – da li „stvarate“ ili „čistite“ karmu?

  UTJELOVLJIVANJE SVOJE ESENCIJE

  Što znači živjeti svoj puni potencijal kao evoluirano ljudsko biće – gledano kroz Human Design i BodyGraph

  16 VARIJABLI

  16 tipova kognicije kroz arhetipove iz kraljevstva životinja (varijable pokazuju kako ste jedinstveno dizajnirani da se krećete kroz vrijeme i prostor). Naučiti ćete da li ste pasivno ili aktivno (lijevo ili desno) orijentirani i kakav način bivanja je za vas prirodan (VARIJABLE – 4 strelice na vašem Bodygraphu). To znači da ćete se moći poravnati u potpunosti sa vašom geometrijom, tko vi zaista jeste i ukloniti otpor kojeg stvara Not self kroz pokušaje da bude ono što nije.

  KOMPOZITNE KARTE

  Partnerski odnosi: kako tumačiti partnerske i sve druge odnose kroz spajanje dvije HD karte u kompozit. Upoznati ćete se i sa vratima Ljubavi (svjetovne i transpersonalne ljubavi) u BodyGraph-u (kako smo dizajnirani da volimo).

  Prijavi se!

  Scroll to Top