Marina Bitorajac

Radikalna Transformacija

Level 2

Radikalna Transformacija

Marina i Dean Bitorajac

Prijavi se na Radikalna Transformacija

Level 2 je organski nastavak vašeg eksperimenta koji produbljuje vaše Putovanje. Prolazite, zajedno sa Prijateljima iz Plemena koje ste zavoljeli na Level 2, kroz Četiri Transformacije ili Radikalnu transformaciju tijela i uma. Spajate se do kraja sa svojim profilom, inkarnacijskim križem i geometrijom. 

RADIKALNA TRANSFORMACIJA (4 TRANSFORMACIJE): radi se o transformaciji našeg iskustva tijela i uma kroz življenje onoga za što smo zaista dizajnirani. U HD sistemu to se zove „Radikalna transformacija“, a obuhvaća:

  • transformaciju TIJELA (Design strana) kroz ispravnu PREHRANU  i ispravno OKRUŽENJE
  • transformaciju UMA (Personality strana) kroz ispravnu PERSPEKTIVU i MOTIVACIJU uma

TEME OBUHVAĆENE NA LEVELU 2 SU:

ČETIRI TRANSFORMACIJE:

1. ispravna PREHRANA/PROBAVA (PHS/DIGESTION)
- vaš ispravni, prirodni način odabiranja hrane, njege i probave. Upoznati ćete se sa 12 vrsta tijela i 12 vrsta prehrane (probave), te načinom prehranom po svim tipovima. Ovaj prvi korak je ključan za vaš mozak i metabolizam – jedenje ispravno u skladu sa svojim režimom prehrane/probave, zajedno sa praćenjem Strategije & Autoriteta budi naše super-osjetilo kojim doživljavamo svoje životno iskustvo. To vodi do drugog koraka
– ispravnog okruženja.
2. ispravno OKRUŽENJE (ENVIRONMENT/SCENES)
- nakon što smo počeli jesti ispravno, to nas prirodno dovodi do slijedećeg koraka, a to je da se nalazimo u ispravnom okruženju koji mogu njegovati naše tijelo i u kojem možemo doći do ljudi, situacija i resursa koje trebamo da bismo ostvarili svoju jedinstvenu svrhu. Ispravno okruženje je fizička i metaforičko mjesto (scena u vašem životom filmu), zona prirodne regeneracije i oporavka vašeg tijela u kojem se vaše tijelo najbolje osjeća, tj. gdje doživljava najmanje otpora (gdje se najmanje „troši“, odnosno, stari). To je naš prirodni životni stil u kojem možemo imati ispravnu perspektivu uma, tj. možemo ispravno vidjeti svijet, što je treći korak transformacije.
3. ispravna PERSPEKTIVA UMA
- perspektiva uma je pogled na život koji je temelj naše ispravne jedinstvene svjesnosti. Svatko je došao vidjeti svoj film i um može naći svoje ispravno mjesto, tj. ispravan način na koji vidi i kako da prepoznate sve što vas od toga odvlači i čini da vidite sebe i svijet iskrivljenim. Perspektiva pokazuje prirodan način na koji je vaš um došao vidjeti ljude i okruženje koji su na vašoj geometriji. Umiruje i iscjeljuje um.
4. ispravna MOTIVACIJA UMA
- konačno, četvrti korak je ispravna motivacija za sve što svjedočimo u svojem životnom iskustvu – na Putovanju. Ovdje sve postaje istinski zabavno jer počinjemo sjedati na mjesto Promatrača – Svijesti Svjedoka koji VIDI ono što je došao vidjeti i kreira Čuda! Motivacija uma je prirodno stanje uma Promatrača i stavlja nas na put ostvarivanja svoje svrhe, tj. misije našeg Personality Sunca)!

ZDRAVLJE:

po svim Tipovima i Autoritetima, glavni razlozi izazova (borbe) sa zdravljem, pretilošću i općenito prehranom; tko smije a tko ne smije postiti (gladovati); razlozi emotivnog jedenja (prejedanje i gladovanje); osobne granice u odnosima sa drugima (iz perspektive dizajna).

INDIVIDUALNA (MUTATIVNA) ENERGIJA

u karti, tri načina učenja (lijevi um, desni um, individualna genijalnost). (Ove informacije su posebno korisne za djecu jer pokazuju načine učenja). ADHD, depresija, melankolija i kreativnost.

BIOLOGIJA

Biologija tijela u BodyGraph-u, stanična memorija Slezene i biologija emocija Solarnog Pleksusa

6 OSJETILA

Koje je vaše glavno osjetilo kojim ste uključeni u svijet a koje vam omoguće ispravnu kogniciju, tj. donošenje odluka u skladu sa vašim dizajnom i Unutarnjim Autoritetom. Vaše glavno osjetilo je vašem tajno oružje za prepoznavanje što je za vas, a što nije! To je doslovce Vaše super- osjetilo ili super-moć koja vam uvijek pomaže da se spojite sa svojom Unutarnjom Istinom.

MEHANIKA MAYE

Dizajn ljudskog bića

I CHING I STRUKTURA HEKSAGRAMA

Što je I Ching i struktura heksagrama, 6 linija heksagrama kao građevni blokovi čitave Stvarnosti

PROFILI

12 profila detaljno i kako se izražavaju. Vaš Profil predstavlja karakter ili osobnost vaše uloge. Profili su jedan od najzanimljivijih i najlakše primjenjivih dijelova HD Sistema koji značajno mijenja naš pogled na svoju ulogu i donosi bolje razumijevanje drugih ljudi u našem životu.

TUMAČENJE INKARNACIJSKOG KRIŽA (AKTIVACIJA UZEMLJAVANJA SVRHE)

Vaš Inkarnacijski križ govori vam o vašem životnom putu ili radnji u priči vašeg života. Upoznati ćete se i sa razlikom između desnog i lijevog inkarnacijskog križa, a to su individualna sudbina ili transpersonalna karma – da li „stvarate“ ili „čistite“ karmu?

UTELOVLJIVANJE SVOJE ESENCIJE

Što znači živjeti svoj puni potencijal kao evoluirano ljudsko biće – gledano kroz Human Design i BodyGraph

16 VARIJABLI

16 tipova kognicije kroz arhetipove iz kraljevstva životinja (varijable pokazuju kako ste jedinstveno dizajnirani da se krećete kroz vrijeme i prostor). Naučiti ćete da li ste pasivno ili aktivno (lijevo ili desno) orijentirani i kakav način bivanja je za vas prirodan (VARIJABLE – 4 strelice na vašem Bodygraphu). To znači da ćete se moći poravnati u potpunosti sa vašom geometrijom, tko vi zaista jeste i ukloniti otpor kojeg stvara Not self kroz pokušaje da bude ono što nije.

16 VARIJABLI

Partnerski odnosi: kako tumačiti partnerske i sve druge odnose kroz spajanje dvije HD karte u kompozit. Upoznati ćete se i sa vratima Ljubavi (svjetovne i transpersonalne ljubavi) u BodyGraph-u (kako smo dizajnirani da volimo).

PRIJAVI SE NA RADIKALNU TRANSFORMACIJU

Ukoliko imate pitanja ili se želite prijaviti na Radikalnu transformaciju, možete nam pisati na email

info@humanenergydesign.com

ili možete popuniti formu ovdje na stranici.

    Scroll to Top