Marina Bitorajac

Osnove Human Design Sistema

Level 1
starta u 9.mjesecu 2023. g.

OSNOVE HUMAN DESIGN SISTEMA

Marina i Dean Bitorajac

Prijavi se na Osnove Human Design Sistema

Osnove Human Design Sistema je prva razina edukacije na temu Human Design sistema sa kojima započinjete svoj eksperiment! Dizajnirana je da Vam pomogne da razumijete osnove vašeg (i tuđeg) dizajna, te postavlja čvrste temelje za razumijevanje ovog naprednog sistema tumačenja ljudske energije i vaše energije, ali i energije drugih, poput vaše obitelji, suradnika ili klijenata. Ulazite u svoj osobni eksperiment opremljeni svime što vam treba za Putovanje!

TEME OBUHVAĆENE NA LEVELU 1 SU:

ŠTO JE HUMAN DESIGN EKSPERIMENT?

OSNOVNI DIJELOVI HUMAN DESIGN SISTEMA I KARTE (BODYGRAPH-a)

DEVET ENERGETSKIH CENTARA

Sve o devet energetskih centara, te kako funkcioniraju kada su nedefinirani (“otvoreni”) i definirani (“zatvoreni”). Osnovna značenja svih vrata u svakom od 9 centara, kao i osnovna tumačenja svih 36 kanala u BodyGraph-u.

DEFINIRANI I OTVORENI CENTRI, KONDICIONIRANJE, DEPROGRAMIRANJE

Što su otvoreni a što definirani centri, što je kondicioniranje, kako smo programirani od okoline i tuđe energije, što je deprogramiranje.

ENERGETSKI TIPOVI

Sve o energetskim tipovima: Manifestatori, Generatori i Manifestatorski Generatori, Projektori i Reflektori.

STRATEGIJA I AUTORITET, POTPISI ENERGETSKIH TIPOVA

Što su Strategija i Autoritet za sve energetske tipove, koji su energetski tipovi i njihovi potpisi, kao i Not-self teme, što je definicija u Human Design-u, te osnove profila.

AURE, STRATEGIJE I AUTORITETI SVIH TIPOVA

Aure svih tipova i kako se harmonično povezuju sa drugima. Strategija je način na koji možemo funkcionirati u svijetu i interakciji sa drugima bez otpora. Ako pratimo Strategiju svojeg Tipa (aure), poravnavamo se sa svojim jedinstvenim dizajnom u cijelosti. To nam omogućava da budemo autentični. Sve vrste Unutarnjih Autoriteta za ispravno donošenje odluka i općenito navigiranje života u skladu sa našim jedinstvenim dizajnom, svrhom, inkarnacijskim križem i unutarnjom harmonijom. Unutarnji Autoritet je jedinstveni način donošenja odluka za svakoga od nas a iščitava se iz Human Design karte.

NOT SELF, SJENKA DAR I ESENCIJA

Što je Not-self, što je True Self, te što je Esencija našeg bića? Kako otvoreni centri u našem dizajnu stvaraju Not-self ili iskrivljenu percepciju? Sve o definiranim i nedefiniranim centrima, te Not self („iskrivljeno) i True Self („zdravo“) ponašanje svih 9 centara. Kako se svih 9 centara u Human Design-u mogu izražavati na 3 razine: kao sjenka (Not-self), kao Dar (True Self) i kao Esencija ili Svijest Promatrača. Što je amplifikacija i kako se manifestiraju viseća vrata u BodyGraphu.

TUMAČENJE HUMAN DESIGN KARTE & RADNA BILJEŽNICA

Saznati ćete kako strukturirati osnovno tumačenje Human Design karte. Sintetiziramo sve što smo naučili u praktično strukturu tumačenja nečije HD karte. Dobivate PDF radnu bilježnicu „Moj Human Design“ koja vam služi kao vaša mapa na Putovanju.

PRIJAVI SE NA OSNOVE HUMAN DESIGN SISTEMA

Ukoliko imate pitanja ili se želite prijaviti na Osnove Human Design Sistema, možete nam pisati na email

info@humanenergydesign.com

ili možete popuniti formu ovdje na stranici.

    Nakon završenog Level 1
    pozvani ste da nastavite svoje Putovanje na

    Level 2 (Radikalna Transformacija).

    Scroll to Top