Marina Bitorajac

Osnove Human Design Sistema

Level 1

Online škola Human Design sistema 

13 SNIMLJENIH PREDAVANJA
& 11 ONLINE ZOOM UŽIVO PREDAVANJA

Marina Bitorajac "Ovo je prijateljski Kozmos"

  Što ćete naučiti u školi
  “Osnove Human Design sistema”?

  Osnove Human Design Sistema je online škola u sklopu Human Design Akademije Marine Bitorajac. Radi se o duboko transformativnom putovanju koje može promijeniti vaš život. Ova škola podučava osnove najmodernijeg sistema za razumijevanje ljudske energije – Human Design sistema.

  Informacije koje ćete dobiti u ovoj školi povesti će vas na nevjerojatan put otkrivanja samoga sebe, ali i drugih ljudi, kao i čarolije funkcioniranja ljudske energije općenito.

  OSNOVE HUMAN DESIGN SISTEMA je za ljude koji žele naučiti kako praktično, svakodnevno živjeti svoj jedinstveni dizajn. Radi se o iznimno TRANSFORMATIVNOJ školi nakon koje nećete biti isti – biti ćete više VI, AUTENTIČNI VI!

  Osnove Human Design Sistema je prva razina generalne edukacije na temu Human Design sistema. Dizajnirana je da Vam pomogne da razumijete osnove vašeg (i tuđeg) dizajna, te postavlja čvrste temelje za razumijevanje ovog naprednog sistema tumačenja ljudske energije i vaše energije, ali i energije drugih, poput vaše obitelji, suradnika ili klijenata.

  Škola pokriva osnovne komponente Human Design sistema (za više detalja i kurikulum skrolajte niže do kraja stranice).

  Poznavanje osnovnih komponenti TRANSFORMIRATI će vaš život na način koji ste mislili do sada da nije moguće.

  Dobiti ćete praktična uputstva za upotrebu vaše ISTINSKE PRIRODE – kako biste ispunili svoje talente, potencijale i svrhu i napokon uklonili nepotreban otpor, strah, frustraciju sa svojeg jedinstvenog puta. Vi ste dizajnirani da živite obilno, sretno, mirno, uspješno, ispunjeno i radosno. Human Design daje vam mapu kako se PORAVNATI sa time, jer već je to sve u VAMA i strpljivo čeka da pustite van svoju LJEPOTU!

  Po završetku škole dobiti ćete i potvrdu (certifikat) o sudjelovanju i završenom školovanju.*
  Primarna svrha nije postati profesionalnim tumačem HD-a, iako će vam program omogućiti i upravo to također. Naglasak programa je putovanje u svoju jedinstvenost, a sam program je popraćen mnoštvom bogatog, ilustriranog materijala, video predavanja te materijala koji vas vode korak po korak do razumijevanja višeg znanja i utjelovljenja svoje jedinstvenosti. Ukoliko želite imati posao/karijeru kao tumač ili učitelj HD-a li obogatiti svoju postojeću praksu, ovaj program vam također omogućuje i to obzirom da sadrži sva potrebna znanja i materijale.

  Kako Human Design omogućava življenje našeg punog potencijala i prave prirode?

  Na Level 1 Škole Human Design-a vrlo detaljno ćete se upoznati sa osnovnim dijelovima Human Design sistema koji pokazuju:

  Kako škola “Osnove Human Design Sistema”
  može promijeniti vaš život?

  Ova škola osnažuje vas sa informacijama o tome kako ste građeni, kako da prihvatite i živite svoju jedinstvenost, kako da budete u harmoniji sa samim sobom i svijetom oko sebe. Glavni cilj škole je dati vam sve informacije i podršku koja vam je potrebna da živite svoj jedinstveni dizajn u praksi, u svakodnevnom životu. TRENUTNO NE POSTOJI BOLJI PRAKTIČNI, RAZUMLJIVI I PRIMJENIVI ALAT ZA RAZUMIJEVANJE ENERGIJE LJUDSKIH BIĆA OD HUMAN DESIGN-a!

  Cilj je dakle, vaš OSOBNI RAST I TRANSFORMACIJA: buđenje vaše prave prirode! Uz to, otvoriti će vam se novi svijet razumijevanja drugih ljudi, tolerancije i suradnje.

  Da li je škola Osnove Human Design sistema za vas?

  Škola Osnove Human Design sistema je za vas ako:

  SVJEDOČENJA DOSADAŠNJIH STUDENATA
  HUMAN DESIGN ŠKOLE

  Davorka J. Manifestatorska Generatorica

  Neizmjerno sam sretna da sam upisala ovu školu – dala mi je i više od očekivanog. Najbolja odluka zadnjih godina bila mi je upisati školu HED! Stvarno nisam znala šta očekivati, a o Human Design-u znala sam upravo prateći Marinu i njena videa zadnjih godinu – dvije. Marina svojom energijom, znanjem, mudrošću tako lako i strastveno prenosi svoja znanja i u puno većem obimu od očekivanog. A Human Design je zaista duboko učenje i tek kada se ponavlja iz tjedan u tjedan polako se upija u našu svijest, u naše stanice i upravo me je to kod Marine i njenog učenja oduševilo, kao i temeljitost i pedantnost u prenošenju znanja. A da se rezultati vide kada pratiš svoj design to je nedvojbeno! Život i izazovi počinju se promatrati na jedan sasvim novi način, na koji nas nitko nikada ranije nije učio. Nakon ovih spoznaja ja više nisam ista osoba i nema povratka na staro. Na tome sam neizmjerno zahvalna. Hvala, Marina najviše na tome da si osnovala Human Design Akademiju, i ovo školovanje na našim prostorima. Ovdje je tako velika potreba da svatko od nas najprije podiže svoju svijest da bismo je mogli širiti dalje.

  Snježana M. Manifestatorska Generatorica

  Kada čujete “Ljudski Energetski Dizajn” kako da vas to ne privuče. Naravno, sa puno znatiželje upisala sam se na edukaciju Human Design-a i sada po završetku Level-a 1, evo što mislim o tome. Human Design je zaista vrlo intrigantan sistem koji vas naprosto zavede (u najpozitivnijem smislu).  Ubrzo prepoznate nekog “novog-starog” sebe, a okolnosti i ljudi oko vas se uklope,  putevi postaju prohodniji i prostraniji. Zaista veoma koristan alat kao motivacija da se žešće krene u samootkrivanje i transformaciju, a uz to kao takvi neposredno djelujemo  na svoje okruženje. No da se vratim na bitan dio ovog mog otkrivenja, a to je svakako Marina Bitorajac. Bože dragi, koliko entuzijazma, pozitive i znanja izvire iz te žene. Ono što mene najviše oduševljava to je njena apsolutna autentičnost u prenošenju znanja uz izrazitu predanost, srčanost i korektnost. Radujem se svemu što slijedi na Levelu 2, a sigurna sam da ima još mnogo toga za otkriti.

  Tanja C. Manifestatorska Generatorica

  U Human Design Akademiju krenula sam isključivo iz potrebe da razumijem sebe i svoje najbliže, da mi pomogne pronaći način da živim autentičnu sebe. Human Design doživljavam kao alat za pronalaženje pravog i autentičnog sebe, daje mi odgovore kako da živim život svojim punim, jedinstvenim potencijalom. Samo čitanje Human Design karte, rekla bih, daje okvir, ali pravi odgovor stiže tek kad cijelim svojim bićem razumiješ HD koncept, kad spoznaje koje dobiješ kroz radionice Human Design Akademije možeš istražiti na sebi u životu, na svoj način ih okusiti, primijeniti, osjetiti, opipati kroz svakodnevni život. Marina je maksimalno posvećena prenošenju znanja i dijeljenju vlastitih iskustava, te nesebično daje sve materijale. Autentična je, a zajedničke online radionice su sistematične i motivirajuće i osjećaš se zaista podržan u grupi. Zahvalna sam da sam imala priliku sudjelovati, baš sada i ovdje. Nastavljam sa Level-om 2!

  Katica M. Manifestatorska Generatorica

  Marinu sam rado pratila kroz nekoliko godina jer se izdvaja širinom znanja, mudrošću i neponovljivim načinom interpretiranja ogromnih životnih istina i raznih područja i razina znanja. Budući da učenje smatram svojim poslanjem, kada je objavila da organizira školu Human Designa, osjetila sam to kao priliku da i sama zavirim u taj svijet čudesnog i beskrajnog potencijala. To da sam baš zadovoljna što sam iskoristila priliku i ne trebam isticati, no želim istaknuti da je Marina izvrsna učiteljica. Osim što se nesebično i potpuno daje, što nikada nije gledala „na minute“, što je osim lekcija „dodavala“ i raznih materijala, a s nama kao grupom ostala u vezi kroz zajednička „live“ druženja i sada, jako je važno reći da je „građu“ strukturirala i komprimirala sustavno, logično, zorno, zanimljivo i razumljivo… U svakom slučaju, najiskrenija preporuka svim „Tragaocima na putovanju ka svojoj biti“…

  Bojana S. Projektorica

  Draga Marina, Prije svega, želim da znaš da si čista ljubav i da upravo tako prenosiš svoje znanje, potpuno, bezuvjetno, bez fige u džepu, sa željom da nam svima bude jasno ono što je tebi jasno i da ta znanja iskoristimo za naš život i naše dobro. I koliko god sam puno znanja dobila kroz Human Design, toliko je energija kojom si ga prenosila za mene daleko vrijednija. I baš zato bih školu preporučila svima, jer neće dobiti samo znanje, nego i čovjeka koji ga prenosi srcem. Hvala ti na svemu što si nas naučila i što si nam nesebično dala, čak i više nego si navela da hoćeš.

  Brigita M. Manifestatorica

  kola Human Design-a mi je dala znanja i razumjevanja kako živjeti svoj život – svoju istinu za sretan i zdrav način života. Dobila sam odgovore na mnoga pitanja na koja već godinama tražim odgovore. Naučila sam kako funkcioniram, zašto ponekad nemam energiju i što moram učiniti, na koji način trebam odlučivati o važnim stvarima, i najvažnije – naučila sam kako i zašto moram slušati sebe, svoj unutarnji autoritet. Dobila sam znanaj s kojima lakše shvaćam druge ljude i kako međusobno utječemo jedni na druge. Marina, hvala ti na tom znanju što si ga podjelila s nama s toliko ljubavi, na praktičan i jednostavan način.

  Sonja K. Generatorica

  Na Human Design sam naišla slučajno, ali – složit ćete se – nema slučajnosti. Tako sam i našla na Marinu, čije sam tekstove na webu i videa na njezinom YouTube kanalu počela redovito čitati i gledati, ispočetka podozrivo, a onda strastveno, čak i u kratkim pauzama za kavu tijekom posla. Otvorila mi je svijet Human Designa na praktičan, jednostavan i nadasve nadahnjujuć način. Nakon individualnih konzultacija, kupila sam knjigu i započela sama proučavati. Naravno, Marinu sam nastavila pratiti i kada je najavila da kreće s prvom online školom, prijavila sam se, skoro istog trenutka. Jako mi se svidio koncept gdje smo imali niz snimljenih predavanja, nakon kojih su slijedila live predavanja s Marinom. Tu smo pojedinu temu/poglavlje detaljno prolazili, mogli smo postavljati pitanja unaprijed i tijekom predavanja uživo, a Marina je na konkretnim primjerima polaznika objašnjavala zakonitosti Human Designa te principe kako ih primijeniti. Oduševljena sam koliko sam puno naučila o sebi i svojim bližnjima, i ovu radionicu preporučam svima vama koji želite živjeti svoj život nadalje u skladu sa svojim PRAVIM DIZAJNOM. Marina je divna mentorica, vrlo stručan predavač i puna znanja koje želi dijeliti i dati drugima. Ako odlučite ići u školu, bit će vam velika podrška i najbolji mogući pratitelj na tom putu.”

  Ketrin H. Manifestatorska generatorica

  Osobno bi preporučila čitanje Human Design karte i školu svakome, ali baš svakome. Dapače, voljela bi da HD bude uveden u škole kao obavezan predmet. Ova mi je škola dala znanja i razumijevanja koja olakšavaju životni put. Human Design omogućio mi je da se bolje upoznam, da shvatim kako funkcioniram, zašto imam ili nemam energije za nešto, zašto su mi emocije tako intenzivne i što činiti sa njima, i pogotovo me naučio da moram slušati sebe, svoj unutarnji autoritet i naučio me kako ga i zašto slušati. Ovaj mi je tečaj dao i znanja s kojima lakše shvaćam druge ljude i kako međusobno utječemo jedni na druge. Dao mi je toliko odgovora na toliko pitanja što sam si godinama postavljala. Kad jednom shvatite kako funkcioniramo, kockice se same slažu od sebe i sve postaje jasnije. Marina je izuzetno organizirana i pedantna predavačica. Izrazito je jasna i temeljita. Prenosi znanje lakoćom i jednostavnošću nekoga tko živi HD. Uz to jako je simpatična, i stvarno smo se sa njom nasmijale od srca. Otvorenog je uma i srca i dat će vam točno sve ono što vam treba.Ona je prava životna učiteljica. Marina vam daje uvide koje vam otvaraju oči, srce i prostiru put vašoj duši kako bi živjela svoju jedinstvenu svrhu.

  Katja Z. Projektorica

  Uz pomoć Human Dizajn Akademije, sada razumijem sebe i svoj život na potpuno drugoj razini. Sve je sjelo na svoje mjesto. Osjećam se kao da mi je netko napokon “dao” potvrdu i dopuštenje da mogu biti i jesam ono što sam uvijek nekako znala iznutra. Kao da sam pronašla svoju ulogu na ovom svijetu. Marina, hvala na tvojoj autentičnosti i integritetu s kojim nesebično dijeliš svoje znanje 💗.

  Zrinka R. Manifestatorska generatorica

  Human Design će nas pronaći u pravo vrijeme i kada smo spremi. Najprije će nas rastaviti kako bismo se ponovno sastavili u neku novu, bolju i jedinstvenu cjelinu. Otvorit će nam pitanja i uprijeti prstom u ono što nas koči, iskrivljuje nam perspektivu i udaljava nas od naše izvorne osobnosti, a sve sa svrhom da nas gurne korak bliže našem autentičnom “ja“. Marinina Akademija Human Designa mi je jedna od najboljih odluka u životu jer sam osvijestila neke osobne obrasce koji mi ne koriste, bolje upoznala sebe i svoju istinsku prirodu ali i stekla više razumijevanja za svoje bližnje. Učenje Human Design-a mi je dalo hrabrost da vjerujem sebi i živim svoju istinu, ali i opuštenost i osjećaj da mogu živjeti bez opterećenja moranja i djelovanja nego u skladu sa svojom energetskim dizajnom. Način na koji Marina nesebično prenosi svoje znanje o Human Designu nije samo putem informacija i činjenica nego i kroz duboke intuitivne uvide. Marina je most. Preko njega nas je prevela na put osobne transformacije. Hvala ti na tome, draga Marina!

   Struktura Škole Human Design u Praksi

   Raspored održavanja škole

   Škola započinje prvim video predavanjem, a ono je propraćeno ZOOM susretom.

   Video predavanja su u obliku video prezentacija koje vam postaju dostupne za gledanje jednom tjedno, svaku nedjelju. Video predavanja (prezentacije) čine bogatu građu snimljenog materijala. Pisana predavanja su u PDF obliku skripti sa ilustracijama u bojama sa preko 450 stranica materijala.

   Autor svih predavanja i voditelj škole je Marina Bitorajac, Human Design analitičar, astrolog, energetski vodič i autor Ljudskog Energetskog Dizajna, knjige Peti Element, te osnivač Human Energy Design Akademije.

   Video predavanja moći ćete gledati online kao privatne video snimke dostupne na YouTube-u samo studentima Akademije.

   Svaki tjedan tijekom 10 tjedana (svake nedjelje) će biti lansirano jedno video predavanje, koje će zatim biti nakon 5 dana (svakog petka) popraćeno sa grupnim online susretom sa voditeljem Marinom Bitorajac preko Zoom aplikacije. Na online predavanjima će Marina predavati, pričati ćemo o naučenome, imati pitanja i odgovore uživo, te kolektivno energizirati i kokreirati novi prostor Prijateljstva i Suosjećanja.

   Dosadašnje generacije studenata svjedoče o grupnoj energiji ovako:

   “Nema potrebe naglašavati koliko smo se umrežili kroz ovaj period Škole i kakvu novu dimenziju sve to otvara. Svaki put nakon našeg druženja osjećam se ispunjen i vidim da život ima smisao. ” (Miran, Manifestator)

   Za sudjelovanje u online susretima jedini preduvjet jest da imate pristup internetu. Zoom aplikacija je besplatna i jednostavno se skida na vaše računalo i/ili mobitel. Sva online predavanja uživo će biti snimana (mp4), tako da će biti dostupna za naknadno gledanje (kao i sva video predavanja) dokle god će vam to biti potrebno. Ako propustite koje predavanje, moći ćete ga naknadno slušati i gledati još minimalno 30 dana, ili koliko će vam biti potrebno.

   NOVO PLEME PRIJATELJA KOZMIČKE STVARNOSTI

   Online grupni susret je mjesto žive interakcije svih pohađatelja škole sa Marinom. Postavljaju se pitanja, dijele se iskustva i podrška. Gledati ćemo vaše Human Design karte. Koristi se velika snaga grupne energije!

   Online susreti/predavanje održavaju se putem ćemo Zoom streaminga uživo, na kojima imamo živu interakciju, dijelimo iskustva, stvaramo grupnu energiju podrške, prihvaćanja i stvaramo sigurno mjesto GDJE MOŽETE BITI ONAJ KOJI JESTE.

   MATERIJALI KOJE DOBIVATE ZA DOWNLOAD:

   BONUS SUDJELOVANJE U:

   Stvaramo zajednicu koja zajedno uči, podržava se i dijeli energiju, ljubav i siguran prostor kako bismo iskoristili potencijal kojeg nam nosi 2027. godina!

   HED Akademija je platforma za podršku cvjetanja svjesnosti ljudskih bića i rađanju kolektivne svjesnosti o Jednosti.

   RASPORED ONLINE TRANSFOMRACIJSKE ŠKOLE

   Osnove Human Design Sistema

   Piši nam na: events@humanenergydesign.com ili popuni formu ispod.

   Scroll to Top