Generator

Čisti Generator

Uloga:  pronaći pravi način korištenja svoje energije kroz pravi posao i pravog partnera u životu

Aura: otvorena i obuhvaćajuća

Strategija:  čekati odgovor tijela prije donošenja odluke (da li imam ili nemam energije za to)

Manifestatorski Generator

Uloga:  pronaći pravi način korištenja svoje energije kroz pravi posao i pravog partnera u životu i najbrži način da čini sve što čini, te slobodno kreativno izražavanje

Aura: otvorena i obuhvaćajuća u balansu sa zatvorenom i odbijajućom (nekada zovu ovu vrstu aure “Warrior Buddha” ili Budha Ratnik

Strategija:  čekati odgovor tijela prije donošenja odluke (da li imam ili nemam energije za to), zatim informirati sve na koje se odluka odnosi prije poduzimanja akcije

Oko 70 % svih ljudi na planeti su Generatori, što nam govori da je ovo Generatorski svijet.

Generatori su veliki radnici i graditelji svijeta. Isto tako su i robovi ako rade posao kojeg ne podnose, dan za danom. Generatori su životna sila planete i dizajnirani su da upoznaju sebe promatranjem na što mogu energetski odgovoriti. Kroz odgovaranje doživljavaju zadovoljstvo u poslu i životu. Njihov posao je dar svijetu.

Generatori imaju energiju koja im treba da rade, grade i čine stvari. Imaju energiju koja je nevjerojatno moćna, ali da bi je pravilno koristili, moraju čekati da život dođe k njima. Drugim riječima, moraju odgovarati na energiju umjesto da iniciraju
(za razliku od Manifestatora koji moraju inicirati).

Generatorska je strategija da se uključi u život tako da čeka da mu dođe sve što treba. Generatorova aura je poput magneta koji prvlači svu energiju koja mu treba da izgradi i učini što želi.

Ako Generator incira umjesto da čeka na energiju na koju može odgovarati, osjeća frustraciju. Ako pak, pravilno koristi svoju energiju, osjeća ispunjenost i zadovoljstvo. Za Generatore je sve u ispunjavajućem poslu, oni se moraju zdravo iscrpljivati.

Glavna razlika između čistog Generatora i Manifestatorskog Generatora je u tome što čisti Generatori rade u postepenim fazama, poput penjanja na planinu: idu korak po korak prema gore, idu sa platoa na plato. Na svakom postignutom platou čini se da se ništa ne dešava. Ako su ušli u što god rade ispravno (odgovorom na energiju), desiti će se neki impuls na koji će opet moći odgovoriti i nastaviti će sa svojim poslom – popeti će se na novi nivo sve dok ne dođu do vrha planine. Ako pak, nisu ušli ispravno u to što rade (inicirali su umjesto odgovora na energiju), kada dođu do platoa ostati će tamo frustrirani.

Slavni čisti Generatori: Albert Einstein, Dalai Lama, Elvis Presley, Bill Clinton, Meryl Streep, John Lennon, Madonna, James Dean, Vladimir Lenin, Carl Jung, Timothy Leary, Oprah Winfrey, Meg Ryan, Greta Garbo, Margaret Thatcher, Deepak Chopra.

Slavni Manifestatorski Generatori: Frederic Chopin, Marie Curie, Hillary Clinton, Clint Eastwood, Sigmund Freud, Mahatma Gandhi, Steffi Graf, Marie Antoinette, Mikhail Gorbachov, Jimi Hendrix, Papa John Paul II, Janis Joplin, Friedrich Nietzsche, Richard Nixon, Yoko Ono, Prince, Jaqueline Onassis, Martin Luther King, Vincent Van Gogh.

Pogledajte video

Marine Bitorajac o Generatorima i
o Potpisu i Auri Generatora
Scroll to Top