Jeste li spremni početi živjeti svoje darove i talente svaki dan? Jeste li spremni napraviti najveći eksperiment do sada i početi živjeti svoj jedinstveni energetski dizajn?

Ako da, priključite se on-line tečaju: 

 – Human Design u Praksi –

On-line tečaj Human Design sistema s Marinom Bitorajac

03.01.2020. – 12.03.2020.

Kako živjeti svoj jedinstveni dizajn u praksi?

HUMAN DESIGN U PRAKSI je za ljude koji žele naučiti kako praktično, svakodnevno živjeti svoj jedinstveni dizajn. Svatko od nas je jedinstven i ima svoj osobni način donošenja odluka. U ovom tečaju ćete pogledati ispod površine svoje osobnosti i realnosti, pronaći što vas motivira, kako ispravno donositi odluke, kako na vas utječu drugi i kako vi utječete na njih, kako biti u harmoniji sa vašom pravom prirodom, te alate kojima možete ostvarivati svoje urođene potencijale putem najmanjeg otpora i vašeg najvećeg zadovoljstva.

Kako Human Design omogućava življenje našeg punog potencijala i prave prirode?

Na ovom tečaju detaljno ćete se upoznati sa osnovnim dijelovima Human Design sistema koji pokazuju:

N

Kako manifestirati svoj potencijal i dijeliti svoju kreativnost s drugima

N

Koji je naš unutarnji autoritet, odnosno unutarnje vodstvo za donošenje odluka (svih vrsta odluka!)

N

Kako slušati svoj jedinstveni unutarnji autoritet koji nas vodi ka ispunjenju svoje svrhe, a kako izbjeći vanjsko programiranje koje nas odvlači sa tog puta

N
Kako se osloboditi nezdravog vanjskog pritiska
N
Kako otpustiti potrebu da se dokazujemo i umjesto toga da ispravno vrednujemo sebe
N
Kako da otpustimo krivicu i prihvatimo svoju jedinstvenost
N
Kako da s drugim ljudima postignemo odnose tolerancije, ljubavi i prihvaćanja

Što je Human Design sistem?

Human Design sistem je alat za ljude koji su na putu buđenja svoje prave prirode i potencijala. Human Design je mapa koja daje upute i alate kako se uskladiti sa svojim talentima, darovima, a kako izbjeći vanjsko programiranje, egove blokade. Human Design pokazuje gdje i kako blokiramo slobodni tijek energije i zbog čega ne iskorištavamo svoje pune potencijale.

Human Design karta izrađuje se temeljem vašeg datuma, vremena i mjesta rođenja i pokazuje vaš jedinstveni energetski nacrt. Pokazuje kako donositi ispravne odluke, kako pratiti svoj unutarnji autoritet i kako se najharmoničnije odnositi sa okolinom. Tečaj Human Design u Praksi dizajniran je na način da vas provede kroz sve što trebate znati kako se poravnati sa svojom pravom prirodom, praktično, svakodnevno, u odnosu sa samim sobom i sa drugim ljudima, na poslu i kod kuće, u svim životnim situacijama.

Više o Human Design sistemu pročitajte ovdje.

Kako tečaj Human Design u Praksi može promijeniti vaš život?

Ovaj tečaj osnažuje vas sa informacijama o tome kako ste građeni, kako da prihvatite i živite svoju jedinstvenost, kako da budete u harmoniji sa samim sobom i svijetom oko sebe. Glavni cilj tečaja je dati vam sve informacije i podršku koja vam je potrebna da živite svoj jedinstveni dizajn u praksi, u svakodnevnom životu.

Cilj je dakle, vaš OSOBNI RAST I TRANSFORMACIJA: buđenje vaše prave prirode!

N

Upoznati ćete pravoga sebe

Dobiti ćete razumijevanje o idealnom načinu funkcioniranja vaše aure (energetskog polja) i kako da koristite snagu svoje aure i maknete otpor u svemu što činite
N

Unutarnje vodstvo

Naučiti ćete kako ste dizajnirani da donosite odluke – koji je vaš unutarnji Autoritet i kako čuti glas svojeg unutarnjeg vodstva koje vas vodi putem najmanjeg otpora i najvećeg ispunjenja
N

Idealni način bivanja

Naučiti ćete sve o 9 energetskih centara Human Design sistema i kako oni funkcioniraju u vašem životu: kada ste u flow-u, a kada u otporu sa ljudima oko sebe
N

Komunikacija

Naučiti ćete iskreno i učinkovito komunicirati svoje autentično ja kako bi vas drugi zaista čuli (i vi njih)
N

Harmoničniji odnosi

Kako ćete učiti o vlastitom Dizajnu, naučeno možete primjenjivati i na dizajne ljudi oko sebe – vaše obitelji, djece, prijatelja, suradnika, roditelja… naučiti ćete kako dijeliti svoju jedinstvenost i transformirati sebe i kvalitetu vaših odnosa.
N

Grupna energija

Proces transformacije biti će dodatno produbljen grupnom energijom kroz razgovore sa drugim polaznicima tečaja na zajedničkim on line satovima.

Da li je Human Design u Praksi tečaj za vas?

 

Human Design u Praksi je za vas ako:

N

želite više od svojeg života. Ako se zaista ŽELITE PROBUDITI i spremni ste izaći iz komforne zone.

N

želite početi živjeti svoju istinu i potencijale.

N

želite maknuti otpor i biti svjesno prisutni u svojim životnim iskustvima.

N

želite svjesno navigirati svoje odnose i način na koji koristite svoju životnu energiju.

Preduvjet za pohađanje tečaja je obavljeno osnovno tumačenje vaše Human Design karte (karte Energetskog Dizajna) kod Marine Bitorajac. Više o osnovnom tumačenju pročitajte ovdje.

– Struktura tečaja  ‘Human Design u Praksi’ –

Tečaj započinje prvim video predavanjem koje će biti lansirano u petak, 03.01.2020.g. i prvim on-line uživo susretom u četvrtak, 09.01.2020. u 19:00 sati. Tečaj završava sa posljednjim on-line susretom u četvrtak, 12.03.2020.g. u 19:00 sati.
Video predavanja su u obliku video prezentacija koje vam postaju dostupne za gledanje jednom tjedno. Autor svih predavanja i voditelj tečaja je Marina Bitorajac, Human Design analitičar, astrolog, energetski vodič i autor Ljudskog Energetskog Dizajna. Video predavanja ćete moći gledati on-line (privatni video dostupan na YouTube-u samo onima koji pohađaju tečaj), a također ćete ih moći i downloadirati na vaše računalo u obliku audio verzija + PDF prezentacija.
Svaki tjedan tijekom 9 tjedana će biti lansirano jedno video predavanje, koje će zatim biti nakon 7 dana popraćeno sa grupnim on-line susretom sa voditeljem i autorom tečaja Marinom Bitorajac u kojem ćemo pričati o naučenome, imati pitanja i odgovore uživo te ćemo gledati vaše karte konkretno. On-line susrete ćemo imati preko Zoom-a i/ili privatnog Youtube streaminga. Za sudjelovanje u on-line susretima jedini preduvjet je da imate pristup internetu.
On-line grupni susret je mjesto žive interakcije svih pohađatelja tečaja sa Marinom. Postavljaju se pitanja, dijele se iskustva i podrška. Gledati ćemo vaše Human Design karte. Koristi se velika snaga grupne energije!
Materijal kojeg dobivate za download: predavanja u obliku audio zapisa + prezentacija koja ide sa predavanjem (PDF), te dodatni materijali potrebni za savladavanje tematike tečaja. Dobiti ćete i audio zapise svih 10 online grupnih susreta.
BONUS: sudjelovanje u privatnoj Facebook grupi samo za one polaznike tečaja, gdje se mogu dijeliti pitanja, savjeti i podrška.

– Raspored tečaja ‘Human Design u Praksi’ –

Prvo video predavanje biti će vam dostupno od petka, 03.01.2019. u 14:00 sati. Sva video predavanja biti će dostupna samo polaznicima tečaja kao privatni video na YouTube kanalu „Ljudski Energetski Dizajn – Marina Bitorajac“. Video predavanja gledate po svojem tempu a zatim nakon tjedan dana imamo on-line susret (grupni razred) u kojem ćemo se baviti pogledanim predavanjem, vašim kartama i pitanjima.

Prvi on-line susret je u četvrtak, 09.01.2019. u 19:00 sati. Svi on-line susreti biti će održavani četvrtcima (Jupiterov dan izvrstan za učenje i networking) od 19:00 -20:30 sati.

TJEDAN 1.

Prvo predavanje lansira se u petak, 03.01.2020. u 14:00 sati.

Prvi on-line susret je u četvrtak, 09.01.2020. od 19:00 – 20:30 sati.

Uvod u Human Design

Prvi tjedan započinje video predavanjem „UVOD U HUMAN DESIGN“  koje će biti dostupno za gledanje kao privatni video na YouTube kanalu Ljudski Energetski Dizajn – Marina Bitorajac u petak, 03.01.2020.g.

Sva video predavanja će biti dostupna samo pohađateljima tečaja kao privatni video klipovi, putem pozivnice (sa linkom na predavanje) koju ćete dobiti emailom. Također, biti će vam dostupno i downloadiranje audio verzije svakog predavanja + PDF prezentacije.

U prvom predavanju naziva „UVOD U HUMAN DESIGN“ naučiti ćete osnovne dijelove Human Design sistema i karte (BodyGraph), što su otvoreni a što definirani centri, kako smo programirani od okoline i tuđe energije, što je deprogramiranje, koji su osnovni Human Design tipovi, te što su Strategija i Autoritet.

TJEDAN 2.

Drugo predavanje lansira se u petak, 10.01.2020.

Drugi on-line susret je u četvrtak, 16.01.2020. od 19:00 – 20:30 sati.

Centri -prvi dio

Uvod u centre. Predavanje o centrima: Glava (Head), Ajna, Grleni centar (Throat).

Predavanje o centrima sadrže detaljne informacije o svakom centru, teme centra te kako funkcionira kada je centar otvoren (nedefiniran) i definiran (zatvoren).

TJEDAN 3.

Treće predavanje lansira se u petak, 17.01.2020.

Treći on-line susret je u četvrtak, 23.01.2020. od 19:00 – 20:30 sati.

Centri -drugi dio

Predavanje o centrima: Self (G) centar, Ego/Srce (Heart/Will), Slezena (Spleen).

TJEDAN 4.

Četvrto predavanje lansira se u petak, 24.01.2020.

Četvrti on-line susret je u četvrtak, 30.01.2020. od 19:00 – 20:30 sati.

Centri -treći dio

Predavanje o centrima: Sakral (Sacral), Korijen (Root), Emotivni centar (Solar Plexus).

TJEDAN 5.

Peto predavanje lansira se u petak, 31.01.2020.

Peti on-line susret je u četvrtak, 06.02.2020. od 19:00 – 20:30 sati.

Uvod u tipove i strategije

Uvod u sva 4 Human Design Tipa (Manifestator, Generator & Manifestatorski Generator, Projektor, Reflektor. Uvod u Strategije svih tipova – Strategija je način na koji možemo funkcionirati u svijetu i interakciji sa drugima bez otpora. Ako pratimo Strategiju svojeg Tipa (aure), poravnavamo se sa svojim jedinstvenim dizajnom u cijelosti. To nam omogućava da budemo autentični.

TJEDAN 6.

Šesto predavanje lansira se u petak, 07.02.2020.

Šesti on-line susret je u četvrtak, 13.02.2020. od 19:00 – 20:30 sati.

Manifestator

Predavanje o Manifestatorima, strategiji Manifestatora i bitnim obilježjima ispravnog funkcioniranja Manifestatorskog tipa.

TJEDAN 7.

Sedmo predavanje lansira se u petak, 14.02.2020.

Sedmi on-line susret je u četvrtak, 20.02.2020. od 19:00 – 20:30 sati.

Generator i Generatorski Manifestator

Predavanje o Generatorima i Manifestatorskim Generatorima, njihovoj strategiji i bitnim obilježjima ispravnog funkcioniranja ovog tipa.

TJEDAN 8.

Osmo predavanje lansira se u petak, 21.02.2020.

Osmi on-line susret je u četvrtak, 27.02.2020. od 19:00 – 20:30 sati.

Projektor i Reflektor

Predavanje o Projektorima i Reflektorima, njihovoj strategiji i bitnim obilježjima ispravnog funkcioniranja ova dva energetska tipa.

TJEDAN 9.

Deveto predavanje lansira se u petak, 28.02.2020.

Deveti on-line susret je u četvrtak, 05.03.2020. od 19:00 – 20:30 sati.

Autoritet

Uvod u temu Autoriteta. Unutarnji Autoritet je jedinstveni način donošenja odluka za svakoga od nas a iščitava se iz Human Design karte. Predavanje o svim vrstama Autoriteta.

TJEDAN 10.

Završni, deseti on-line susret biti će održan u četvrtak, 12.03.2020 od 19:00 – 20:30 sati.

Završni On-line susret

Pitanja & Odgovori, integracija naučenoga, dijeljenje i završetak tečaja.

Pogledajte video

„Uvod u Human Design sistem“

Marine Bitorajac, autorice tečaja “Human Design u Praksi”

CIJENA TEČAJA

1499 kn (199 EUR)

Da biste se prijavili na tečaj kliknite gumb ispod

Ukoliko imate pitanja, molimo kontaktirajte nas.